280 cc vagy 300 cc, melyiket válasszam?
Én is a nagyobbat választottam,bár nekem a 240-280 cc ajánlotta.Megcsinálta 290-esre,azóta olyan nagy az önbizalmam,hogy azt le se tudom írni.Nem bánod meg,ha a nagyobbat választod!
24F
Hidd el nem látványos a különbség.
Ha nem tudsz dönteni bízd a dokira.Persze mondd el neki pontosan milyen cicit szeretnél és Ő tudni fogja melyikkel tudja leginkább elérni a kívánt hatást.Ő a szakember :)
első
24F az nem azt jelenti hogy 24 éves férfi? :D
én kis naiv kezdetben úgy gondoltam, h azért kell előre adni a pénzt h rendeljenek neked egy adott méretű impit és azt majd berakják 1-2 hónap múlva. Na ez utána olvasva nagyon nem így megy, amennyit bír az ember bőre és ez a műtőasztalon derül ki. Most úgy gondolom, h a nagyobbat mondom, feszesség szempontjából nem mindegy a dolog, a méret valóban nem számottevő.Egyébként kipróbáltam a vizes zacskós hozzámérős módszert és bizony elég vicces és nem is feltétlen hasznos. Szóval az orvos dönt majd, most úgy vagyok minél feszesebb annál jobb (azért ki ne durranjon...:))). A filmet amúgy is bírtam, hát menjen a 300!
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!