Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » 280 cc vagy 300 cc, melyiket...

280 cc vagy 300 cc, melyiket válasszam?

Figyelt kérdés
51 kg vagyok 173 cm, vékony, de mindig is nagy melleim voltak (B-C), egész szoptatásig. Most az A-s melltartó lötyög rajtam, tisztára két tejeszacskó. Voltam konzin és azt mondta a doki, h 280 vagy max 300 cc, amit ajánl. Nem igazán számítottam erre, azt hittem nagyobb intervallumot mond. Egyrészt nem varrja fel azért kell egy bizonyos méret, másrészt meg nem fér el nagyobb. A doki azt ajánlotta, h próbáljak magamhoz vizzel töltött zacsit, h nagyjából lássam, még nem csináltam csak néztem képeket ekkora mellekről. Most hajlok a 300 cc-re mert ha megszokom azt hallottam, h mindenki bánja aki kisebbet rakatott. Tapasztalat, vélemény?
2011. márc. 5. 08:31
 1/7 anonim ***** válasza:

Én is a nagyobbat választottam,bár nekem a 240-280 cc ajánlotta.Megcsinálta 290-esre,azóta olyan nagy az önbizalmam,hogy azt le se tudom írni.Nem bánod meg,ha a nagyobbat választod!

24F

2011. márc. 6. 09:51
 2/7 anonim ***** válasza:
hupsz elírtam:24L
2011. márc. 6. 10:23
 3/7 anonim ***** válasza:
A két méret között csak 2-3 miliméter a különbség
2011. márc. 7. 21:29
 4/7 A kérdező kommentje:
első neked végül mekkora lett, mekkora melltartó kell? tényleg nem nagy különbség, de gondolom azért számít, szombaton megyek megint hozzá és mondom h a 300-ast szeretném!
2011. márc. 9. 08:46
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el nem látványos a különbség.

Ha nem tudsz dönteni bízd a dokira.Persze mondd el neki pontosan milyen cicit szeretnél és Ő tudni fogja melyikkel tudja leginkább elérni a kívánt hatást.Ő a szakember :)

2011. márc. 9. 20:55
 6/7 anonim ***** válasza:

első

24F az nem azt jelenti hogy 24 éves férfi? :D

2011. márc. 9. 20:56
 7/7 A kérdező kommentje:

én kis naiv kezdetben úgy gondoltam, h azért kell előre adni a pénzt h rendeljenek neked egy adott méretű impit és azt majd berakják 1-2 hónap múlva. Na ez utána olvasva nagyon nem így megy, amennyit bír az ember bőre és ez a műtőasztalon derül ki. Most úgy gondolom, h a nagyobbat mondom, feszesség szempontjából nem mindegy a dolog, a méret valóban nem számottevő.Egyébként kipróbáltam a vizes zacskós hozzámérős módszert és bizony elég vicces és nem is feltétlen hasznos. Szóval az orvos dönt majd, most úgy vagyok minél feszesebb annál jobb (azért ki ne durranjon...:))). A filmet amúgy is bírtam, hát menjen a 300!

Köszi a válaszokat!

2011. márc. 10. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!