Mellnagyobbítás után úgy hallottam hogy 6hónapig nem lehet szolizi és nem érheti nap! Ezen azt értik hogy még bikiniben sem lehet napozni?
Figyelt kérdés
Azon gondolkodtam hogy megcsináltatom a cicijeimet,de július elején megyünk a tengerre!Akkor ezt így hogy hozzam össze?2011. febr. 28. 22:31
1/6 anonim válasza:
Konzultálj a klinikán dolgozó dokival, lehet hogy nincs gond a júliusi úttal, de ehhez az ő szakértelme kell, hogy eldöntse.
2/6 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz.
3/6 anonim válasza:
Én tavaly kb. áprilisban voltam konzultáción és azt terveztem, hogy májusban megcsináltatom, hogy július közepén el tudjunk menni nyaralni. A doki nem mondta, hogy nem szabad napozni, csak azt ajánlotta, hogy két hónap teljen el a nyaralásig. Akkor nem jött össze, most áprilisra tervezem.
4/6 anonim válasza:
Én decemberben csináltattam és a 6hetes kontroll után már szabad lett volna mennem napra, szolizni is , csak a heget le kell takarni, szval kb 2 honapot számolj rá
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Konzultációt követően mennyi időn belül szoktak adni időpontot a műtétre?Tudtok esetleg valami nagyon jó dokit ajánlani?
2011. márc. 2. 07:53
6/6 anonim válasza:
Seffer-Renner klinika...nyilván a Renner-el kell konzultálnod. nagyon szép ciciket csinálnak, de fontos hogy olyan helyre menj, ahol adnak "trutyi elszívót" is, mert nekem az nem volt, és elfertőződött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!