Egy plasztikai sebész sokat keres? És keresettek?
Tudni illik itt se a frissen szerzett doktorival keresnek ennyit.
Hanem sok sok éves rutinnal.
Láttál már fiatal plasztikai sebészt jól keresni? én még nem. Nem véletlen h mindenki a jó sebészt keresi.
Valahol el kell kezdeni az biztos. Jól keresnek azok, akiknek szépek a munkáik, és jó nevük van a szakmában. nem mindegy, hogy kitől tanulsz, és hol, kinél végzed a gyakorlatod. rengeteg ember kifizeti a műtét árát, mégha hitelből is.
A másik jól fizető szakma a fogorvos. Mindíg lesz olyan ember, akinek rosszak a fogai, és erre akármi van, mindíg lesz pénz. Csak ehhez gyomor kell.
igen, sokat. az ország nyugati részén pl ahol én lakom ott két plasztikai sebészet is van és mind a kettő fullon van külföldi emberekkel.
az biztos,hogy más országokban sokkal többet lehet vele keresni, de biztos vagyok benne, hogy M.o.-on is jól meglehet élni belöle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!