Zsírleszívás tapasztalatok?
szia!
én voltam zsirlesziváson,meg egy barátnöm is.mondtam neki h ne menjen mert nekem és neki is visszajött.csak akkor érdemes menni,ha utána tényleg odafigyelsz.inkább az edzést csinalom én is,igy teljesen más.
én ugyan 16 vagyok, de láttam dokumentumfilmet erről és az alapján amit láttam, azt mondom: a zsírleszívás a lusták aerobikja.
ahogy a többiek is említették, hegek maradnak, nem lesz tökéletes az eredmény, nagy a kockázata a szövődményeknek és még sokba is kerül, mint a legtöbb plasztikai beavatkozás...
Sziasztok!
Én teljesen pozitívan gondolok vissza a műtétemre s a gyógyulási időre. :) Minden teljesen normálisan ment. A dokim pedig a lehető legjobb választás volt. A Klinika oldalán pedig nagyon jó leírást olvashattok a műtéttel kapcsolatban. :) [link]
Nekem 6 hónapja volt zsírleszívásom!Boldog vagyok és örülök,hogy megszabadúltam a zsírtól felhalmozódott területektől:külső- belső comb,fenék alatti rész,csípő.
Persze hízni ugyan úgy lehet,a műtét után is,de a kialakított forma megmarad!!
Viszont a műtét után legalább 5 hétig iszonyatosan fájnak a szívott területek és az ember szinte mozgásképtelen!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!