Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Zsírleszívás tapasztalatok?

Zsírleszívás tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2011. febr. 26. 16:54
 1/10 A kérdező kommentje:
valaki?
2011. febr. 26. 18:50
 2/10 anonim ***** válasza:
28%
szia, nekem ugyan nincs tapasztalatom,de inkább az eddzést ajánlom,meg a futást, kiegyensulyozott étrendet, én is gondolkoztam zsírlesziváson,de hosszú távon nem jó, elenyiti a bőrtm, plöttyedt lesz és nem éri meg... hidd el.
2011. febr. 26. 19:21
 3/10 A kérdező kommentje:
csak érdekel hogy tényleg hatásos e a dolog illetve mennyi fájdalommal kellemetlenséggel jár és milyen lesz évek mulva az adott terület
2011. febr. 26. 19:28
 4/10 anonim ***** válasza:
97%

szia!

én voltam zsirlesziváson,meg egy barátnöm is.mondtam neki h ne menjen mert nekem és neki is visszajött.csak akkor érdemes menni,ha utána tényleg odafigyelsz.inkább az edzést csinalom én is,igy teljesen más.

2011. febr. 27. 10:17
 5/10 anonim ***** válasza:
95%
Sajni szerintem nem tudják tökéletesre megcsinálni a felszínt, és láttam már csúnya hegesedést is. /Sok csajon láttam már- masszőr vagyok./ Bár van egy két has, amin a 2 pöttyön kívül semmi nem látszik, de ez a kevesebb. Ha nem életmentésre kell, vagy lógó bőr eltávolítással együtt csinálják, akkor felesleges tortúra.
2011. febr. 28. 08:54
 6/10 anonim válasza:
60%

én ugyan 16 vagyok, de láttam dokumentumfilmet erről és az alapján amit láttam, azt mondom: a zsírleszívás a lusták aerobikja.

ahogy a többiek is említették, hegek maradnak, nem lesz tökéletes az eredmény, nagy a kockázata a szövődményeknek és még sokba is kerül, mint a legtöbb plasztikai beavatkozás...

2011. márc. 1. 16:05
 7/10 anonim válasza:
Én is terveztem, de a válaszok alapján dobom az ötletet.
2011. márc. 3. 08:29
 8/10 anonim válasza:
100%

Sziasztok!

Én teljesen pozitívan gondolok vissza a műtétemre s a gyógyulási időre. :) Minden teljesen normálisan ment. A dokim pedig a lehető legjobb választás volt. A Klinika oldalán pedig nagyon jó leírást olvashattok a műtéttel kapcsolatban. :) [link]

2011. márc. 17. 16:18
 9/10 Syla74 válasza:
100%

Nekem 6 hónapja volt zsírleszívásom!Boldog vagyok és örülök,hogy megszabadúltam a zsírtól felhalmozódott területektől:külső- belső comb,fenék alatti rész,csípő.

Persze hízni ugyan úgy lehet,a műtét után is,de a kialakított forma megmarad!!

Viszont a műtét után legalább 5 hétig iszonyatosan fájnak a szívott területek és az ember szinte mozgásképtelen!!!

2011. ápr. 5. 01:17
 10/10 anonim válasza:
Helló mindenkinek! Én személyes tapasztalatomat szeretném veletek a mellnagyobbításról és a zsírleszívásról megosztani. Nálam mindkét esetben fájdalommentesen telt a lábadozási időszak. A műtétek hétfői napon történtek, kedden távoztam a kórházból és délután már dolgoztam. Elméletileg nem lehetett volna vezetni utána rögtön, de muszáj volt dolgozni mennem. De fájdalmam egyáltalán nem volt.
2014. febr. 11. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!