Meddig várjak? (véleményeket légyszii nagyon fontos)
16 éves leszek idén.
a melleim nagyon kicsik 75/a és szeretnék plasztikai sebészhez fordulni ha lehetséges.
Szombathelyen jó plasztikai sebészt VALAKI??
egyáltalán elvégzik ilyen fiatalon a műtétet vagy van valakinek más ötlete??
bármi??(ne hülyeséget léci)
16 éves vagy még nőhet legalább 20 éves korodig.
Nem akarlak lebeszélni róla, de fontold meg légyszíves.
Most az jobb, hogy valami mű dolgot raknak beléd, amit lehet, hogy elrontanak?:S Nekem sincs túl nagy mellem sőt nagyon kicsi, de legalább fiatalabbnak nézek ki
Hát figyi...
Először is várj vele, amíg nagykorú leszel szerintem ,másrészt ha csak beírod ide keresőbe, hogy "kicsi a mellem" , már kiad egy csomó találatot, ahova számtalan pasi ír, hogy a kismellű lányok a "legszexibbek", persze ízlések és pofonok.
A másik. Egy csomó olyan külső-belső behatás érheti a melledet, amitől minimum egy kosarat nő. Pl.: ha komoly kapcsolatod van és fogamzásgátlót szedsz sokaknak megnő tőle a melle. Szoptatásnál, terhességnél, színtúgy.
Először is várdd meg míg felnősz, mert gyerek vagy még. Lehet hogy 23 évesen, isteni adottságnak fogod találni a kis melleid, mert majd levakarni se tudod magadról a pasikat. Ráadásul a te korosztályodban még sok hülye "tajbunkó" gyerek/pasi/fiú van aki azon a szinten van hogy "legyeenek naaaagy csöcsei oszt' akkó' jó lesz nekem" Természetes, hogy feszélyezve érzed magad emiatt. De később már megváltoznak a dolgok és akár az előnyödre is fordíthatók.
Írj egy PRO & CONTRA füzetet/lapot ahova leírod az előnyöket hátrányokat pl.: a nagymell sokkal hamarabb elkezdd lógni, mint a kicsi. A plasztika fáj. stb.
24/L
köszönöm a válaszokat de nem mások(fiúk)
miatt szeretném a műtétet hanem azért mert én nem vagyok elégedett magammal..
18 éves kor alatt nem fogják neked etikai okokból megcsinálni. (De természetesen pár telefont megér a dolog, hogy megbizonyosodj róla.) Próbálkozz addig is jó melltartót venni. (tökéletes szabás, extra szivacs, intimissimiben árulnak melltartóba helyezhető zselés implit.) A szülőknek meg lassan kezd beadagolni, hogy azt a sok pénzt teremtsék rá elő, mire korban odakerülsz. Három év mulva lesz már tuti 1millió a műtét ára. Semmilyen pszichés zavarra nem fizeti ki sajnos a TB jelenleg. (Kivéve, ha korábban amputációra került sor).
Semmilyen bogyót krémet ne vegyél, mert nem növeszt semmit!!!!
Túl fiatal vagy még a mellműtéthez.
Viszont a jobb fehérneműboltokban lehet kapni KÜLSŐ szilikonpárnát, amit a melltartódba tudsz rakni - az tökéletes megoldás neked egyelőre.
A mellnövesztő csodaszer-bogyók meg tényleg csak átverések: elszedik a pénzedet és nem történik semmi a melleddel.
Jajj te lány... :D
Miért nem fogadod el olyannak magad, amilyen vagy?
Ha még a 16-ot sem töltötted be, nem értem, mitől parázol. :) Szóval nyugi. ;)
Amúgy meg a pasik miatt sem aggódj. Sokaknak (köztük nekem is :D) inkább a pici cici jön be, mint a hatalmas. :)
Ezzel a műtét dologgal csak óvatosan. Feleslegesen ne vagdaltasd magad. :) Főleg hogy még egy csomó pénzbe is kerül. :D
Szóval tényleg nyugi. :)
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!