Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Szeméremajak kisebbítést...

Szeméremajak kisebbítést szeretnénk, ugyanis igy nagyon kevés az önbizalmam. Szeretném a segítségetek kérni, ajánlásotokat, hogy hol csináltassam. és elérhető árban is legyen?

Figyelt kérdés
2011. febr. 21. 12:21
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem szörnyű.. csak egyszerűen kisebbet szeretnék picivel.. az is lehet nektek nagyobb:D..Egyszerűn szeretném tudni h miylen árban van.. és hogy kihez menjek..Ha így jobban érzem magam, akkor így jobban érzem magam.. Ennyi!!

Ezt ti se mondjátok komolyan.. ennyire természetes lenne h mutogassam képen nektek, mert kiváncsiak vagytok??

2011. febr. 21. 18:23
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Mivel a képről úgysem derülne ki, h ki a "tulaj" szerintem oly' mindegy... Én kiváncsian várom.
2011. febr. 21. 18:30
 13/24 anonim ***** válasza:
a tulaj tényleg nem derülne ki. nem az érdekel senkit, tényleg. az addig oké, h te ettől éreznéd magad jobban. de ez más mint egy orrműtét. komolyan nem egy helyen olvastam, hogy érzéketlenebbé válhatsz, vagy konkrétan válsz is tőle. csak amiatt kifizetnél egy csomó pénzt, h kisebbek legyenek az amúgy sem problémás kisajkaid, ráaádul még az együttléteket se élvezd úgy? elvágják az idegvégződéseket, vag mit tudom én, hogy megy ez pontosan. de ez szerintem egy idő után nagyon frusztráló lenne, hogy nem olyan érzékeny már a nunid..:) tényleg nagyon gondold át, senki nem szeretne neked rosszat, szerintem.
2011. febr. 22. 15:57
 14/24 anonim ***** válasza:
Miért akarja mindenki átszabatni a p.náját? Ha Isten odateremtette, akkor annak ott kell lennie!
2011. febr. 23. 07:29
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Cicám, neked inkább egy jó pszichológus kellene. Aki hobbiból összevagdaltatja a pin*ját, az nem normális.
2011. febr. 24. 19:48
 16/24 anonim ***** válasza:
Nekem is hosszúak a kisajkaim, de eddig senkinek sem volt kifogása emiatt. Sőt, sokaknak tetszik a pillangó. Néha, de tényleg elég ritkán behatoláskor betolja a fütyi a hüvelybe és akkor ki kell húzni mindkettőt és mehet tovább a dolog, de ez nem gond. Eszembe sem jutna megoperáltatni.
2011. márc. 1. 21:19
 17/24 anonim ***** válasza:
Kinga Drága...töled is szivesenm fogadunk képet a "pillangódról" :)
2011. márc. 2. 07:16
 18/24 anonim ***** válasza:

07:16

Én nem is szégyellem. :D

2011. márc. 2. 07:33
 19/24 anonim ***** válasza:
Akkor türelmetlenül várom a képet... :P
2011. márc. 2. 07:37
 20/24 anonim ***** válasza:

07:37

Elküldtem vagy 42 e-mail címre, de ezek szerint egyik sem a tied? :D

2011. márc. 2. 09:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!