Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Ez mennyibe kerülhet?

Ez mennyibe kerülhet?

Figyelt kérdés

Olvastam több helyen is vannak lézeres kezelések, amik eltüntetik a szeplőket. Csak azt nem írják sehol hogy ezek mennyibe kerülnek... Nem tudjátok, hogy ezek mennyibe kerülhetnek, illetve hogy hol lehet őket beszerezni?

Előre is köszi!

13/L

2011. febr. 2. 21:49
 1/5 anonim ***** válasza:
szerintem ne tüntesd el a barátnőm is szeplős és ő is utálta de nagyon jól állt/áll neki és mostmár ő is megértette :) idővel neked is jól fog állni vagy ha nem..ráér megcsináltatni ;)
2011. febr. 2. 22:01
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, de annyira zavarnak :(
2011. febr. 2. 22:07
 3/5 anonim ***** válasza:

előző hozzászóló:

elhiszem hogy zavar de 13 évesen tudom...hogy már elég idősnek érzed magad de hidd el 16éves fejjel úgy látom hogy ha nem is tetszik ráér megcsináltatni... én a melleimet szeretném megcsináltatni de várok vele 21 éves koromig;) mind1 evvel kapcsolatban hozzáteszem hogy van egy barátnőm aki full szeplős mindenhol nem csak az arca a válla a mellkasa..de tényleg nagyon gyönyörű és a pasik bomlanak utána:)

2011. febr. 11. 21:18
 4/5 anonim ***** válasza:

Ne szedesd le! Egy csomo szep sztarnak is van szeploje, megse tuntette el oket, pl: Emma Watson, Megan Fox, Eva Longoria, Evangeline Lilly.

Amugy valoszinuleg az ilyen szeplo-kezelesek eleg dragak lehetnek, es tobb kezelesen is reszt kell venni, nem olyan hogy csak egyszer odamesz es egybol eltunik, hanem sokszor kell menni es mindig egy kicsit halvanyodnak, raadasul nem hiszem hogy neked a korodnal fogva egyaltalan engedik.

2011. febr. 16. 16:14
 5/5 anonim válasza:

Le ne szedesd!

Imádom a szeplős lányokat, szerintem nagyon szépek :)

19/f

2011. febr. 26. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!