16L kérdése:
Mi történt Michael Jackson orrával?
Figyelt kérdés
Előszöris nem értem mi gondja volt Michaelnek az eredeti orrával. Mindenki ijesztget vele, hogy nekem is olyan lehet. Mit rontottak el neki, hogy ennyire tragikus lett? Ugye ma már nem történhet ekkora baj?2011. jan. 23. 19:28
1/5 A kérdező kommentje:
Senki sem tudja? :(
2011. jan. 23. 19:38
2/5 anonim válasza:
Lapos és széles volt. Nem az volt a baj, hogy megműttette, hanem az, hogy rengetegszer, mert soha nem volt vele megelégedve.
3/5 A kérdező kommentje:
oh értem. ez kicsit megnyugtatott. :)
2011. jan. 23. 19:59
4/5 anonim válasza:
Azon kívül, hogy nem tetszett neki, lelki baja is volt ezzel kapcsolatban. Az apjának a beceneve volt az orr, és nagyon rossz volt a kapcsolata vele. Ezért volt neki ez érzékeny pont.
5/5 anonim válasza:
Az orrat ketszer mutette meg eloszor azert mert tancproba kozben eltorte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!