Mennyibe kerül manapság egy kis mellből egy közepes mell nagyobbítás? Kell cseréltetni időnként az implantátumot?
Figyelt kérdés
Csepp formájú, inkább természetes hatásra gondolok.2011. jan. 23. 13:28
11/14 anonim válasza:
Én is így voltam, vagyok. Vékony, modellalkatú, állítólag szép, de no mell. Én is mindig azt reméltem, hogy szülés után majd nagyobb lesz. Terhesség és szoptatás alatt 70A-ból lett 80 D!! De aztán a 2. gyermek után még kisebb lett szoptatás befejezése után, mint volt terhesség előtt. Már szinte csak egy pötty, s egy ici pici formája volt. Ekkor szántam el magam a műtétre, nekem is 225-öset raktak be, s így is lett 70 B,C-s. Meg kell mondanom sokkal, de sokkal, de sokkal jobban érzem magam azóta, immár 6 éve. Nem bántam meg. Így teljesnek érzem magam, azt veszek fel, amit akarok, nem kell válogatnom, hogy milyen fazon áll jól, minden jó áll. Igaz, nekem 6 éve csinálták 650-ért, s 10 évente tényleg illik cserélni. Mostanában olyan 800-tól kezdődik, ahol én érdeklődtem.
12/14 anonim válasza:
hol van az a jó fehérnemű bolt? :)
13/14 anonim válasza:
Ha szépre akarod megcsináltatni szakemberrel, akkor 1 millió Ft felett, kb. 1,5-2 millió Ft.
A plasztikai műtét helyett inkább vegyél mellnövesztő tablettát, ha ennyire zavar a melleid mérete! Olcsóbb és hatásos! A tabletta lényege, hogy a pubertás kort hozza elő és a melleid növekedni fognak! Az implantátumok hátránya, hogy a test azon része hidegebb lesz az implantátumok álltal, ahová bekerülnek és ez nem túl egészséges és jótékony hatású! Erről szó volt Havas Hernrik - Méhkirálynő című könyvében is!
14/14 A kérdező kommentje:
Mi a neve ennek a tablettának, hol lehet kapni és mennyibe kerül?
Köszi:)
2011. febr. 17. 10:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!