Anyajegy eltávolítást végeznek rendelőben, vagy csak kórházban és mennyibe kerül? (elmultam már 18)
Figyelt kérdés
2011. jan. 17. 12:11
1/3 anonim válasza:
ha van tb-d és nem magánorvoshoz mész, akkor ingyenes.
2/3 anonim válasza:
Lehet hogy maganrendeloben igen, de nem vagyok benne biztos.
3/3 anonim válasza:
Magánrendelőkben is végeznek, szinte mindenhol. Plasztikai sebészeten, magán bőrgyógyász, érdemes jól körbejárni, mert az árak NAGYON változóak lehetnek. Illetve az eljárásról is érdeklődj, mert sokan úgy veszik le, ahogy állítólag nem is szabadna, bőrgyógyászok ellenzik. És ne az ára alapján dönts! Nekem volt, hogy kaptam egy több, mint 100ezres ajánlatot lézeres eltávolításra, de abszolút nem ajánlott módszer!! Szikéset válassz, nekem nyoma sincs az anyajegyeimnek. És olcsóbb is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!