Be merjem vállalni a mellnagyobbítást?
Már régebben os gondolkdtam rajta, de most egyre erősebb bennem az elhatározás, ráadásul most pénzem is lenne rá.
Kicsi melleim vannak, ami nem lenne baj, de nagyon asszimetrikusak is. Tudom, hogy mindenkinek kicsit más a két melle, de nekem az egyik kifejezetten nem szép. Kicsit hegyesek is ráadásul. Szóval nem vagyok megelégedve velük. Volt már barátom, nem panaszkodott pasi soha, nem miattuk, magam miatt szeretném.
Nem is 3-4 számmal nagyobb kosárlabda ciciket szeretnék, csak, hogy végre 75B-s push up melltartó nélkül is legyen valamilyen teltebb formája a melleimnek. Mondjuk egy számmal nagyobbra gondoltam.
Valaki, kainek van tapasztalata adna pár tippet? Meg lehet úgy csinálni, hogy alig látszódjon rajtuk, hogy nem igaziak?
Illetve, ha később szeretnék gyereket, mert majd szeretnék egyszer, lehet-e abból gond, hogy implantátum van a melleimben?
nem vagyok hülye liba, kikérem magamnak. ez az egyik.
a másik, hogy ezekkel a közhelyes izékkel nekem ne gyere,h hogy várjam el,h másnak tetszek, ha magamnak sem tetszem. egyrészt nincs ezzel nekem bajom, alapvetően meg vagyk elégedve a külsőmmel, a mellem az egyetlen, amin esetleg változtatnék. 70es mell még jó, hogy feszes!!!illetve én nem is feszesnek nevezném az ilyen kis mellett....az enyém is "feszes" ennyi erővel,m az is kicsi. nem baj a kismell persze, az eddigi barátaim is "megőrültek érte".
de, ha én nagyobbat szeretnék, és van rá pénzem, akkor had tegyem meg anélkül, hogy 2 gyerekes anyukák, akiknek nincs rá pénze vagy pedig baromira meg vannak elégedve a saját mellméretükkel, lehülyelibázzanak!
véleményeket kértem, lehet negatív is, nem azzal van a baj, hanem a stílussal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!