Mekyik Mellnagyobbitó szer jó?
Figyelt kérdés
2011. jan. 5. 11:43
1/8 anonim válasza:
Nem tudom, még hány ilyen kérdés lesz, de hogy már ezer volt, az biztos, és továbbra sincs olyan csodaszer, ami megnagyobbítja a mellet! Ha lenne, nem plasztikáztatna senki és minden nő ezeket szedné. Mondanak sok baromságot, hogy ez meg az jó rá, ki is lehet próbálni, de változást úgysem fogsz elérni egyikkel sem. Csinálj mellizom erősítő gyakorlatokat, attól szép formásak lesznek.
2/8 anonim válasza:
Egyetértek az előzővel kivéve a mellizom erősítő gyakorlatokal nem. A mell zsírszövetből és tejmirigyből áll,ha elkezd "mellizomra dolgozni az a pici zsír is el fog tűnni a melléből
3/8 anonim válasza:
Az általam adott maszírozás a legjobb.
4/8 anonim válasza:
De van krém is,tabletta..
5/8 anonim válasza:
Az Erdic-et és a Breast Succes-t próbáltam. Mindkettő hatásos volt, 1-1 melltartó mérettel növekedett a mellem 2-3 hónapon belül.
6/8 anonim válasza:
Ha esetleg mellméret csökkentőt tud valaki, arra meg én lennék kíváncsi. Nem értem a kis mellű nőket, ha nagy lenne nekik, annak minden átkával csak egy napig legalább, (fájó hát, egy nap mire megfelelő melltartót találsz) eszükbe sem jutna ilyesmi.
8/8 anonim válasza:
nem érted mert neked nincs kis melled.de ha kicsi lenne te sem örülnél neki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!