Mekkora heg marad egy ekkora anyajegy leszedetése után? (képpel)
Neeeeee, kééééérlek! Sokkal különlegesebb vagy így.
Nekem volt piercing az orromban, de pár hónap után kivettem, mert azt láttam, hogy a legputribb (már bocsánat) lányoknak, nőknek is az van...
Amikor kivette egy munkatársam rögtön azt mondta, hogy "na végre, így sokkal szebb vagy" :)
Ha le szeretnéd szedetni, mert zavar, akkor hajrá, nekem is szedtek le 3-at, és semmi nyoma nem maradt.
Nyáron vigyázni kell vele, hogy ne érje nap, ezért ajánlott ősszel leszedetni, vagy még tavasszal, de akkor nyáron leragasztani, hogy ne érje a nap, mert akkor elcsunyulhat, és nyoma maradhat.
szerintem baromi szexi az anyajegy, megmutattam pasimnak is, és ő is azt mondta, hogy nehogy leszedesd, mert szép.
Én hátamról szedettem le, de csúnya maradt a helye, és már bánom.(max azért jó, mert tuti nem lesz baja)
Az arcpiercingről meg nekem is az a véleményem mint itt a többieknek. Rettentő közönséges, tudod kiknek van??? Na sztem neked pont ezért nem kellene. Remélem még nem késtem el a válasszal
21 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!