Fel van töltve szerintetek? (Kép)
Akié, állítja, hogy erdedeti, én nem hiszem el! Szerintem látszik, hogy műszáj.
ha annyira paranoiás lennél már az első képnél is csak a száját tetted volna fel :D
am. szerintem ugyanannyira idegesítő ha valaki meg azon kattog, hogy mi az igazi mi nem. ha nem eredeti, de annak mondja attól neked se jobb, se rosszabb nem lesz. annyira "poén", hogy egyes újságokban oldalakat szánnak arra, hogy kinagyítva elemezgessenek ezt meg azt. végül is ha a hazudozás jobban fekszik neki,legyen. de ki kérdezi ezt meg? XD
Szerintem mű, de ez miért is fontos?
Nekem speciel nagyon kicsi szám van - annyira, hogy már komplexusaim vannak, mert így nagyon csúnya, és nem csak szerintem. Tervezem, hogy feltöltetem, de azoknak az embereknek, akik az új, feltöltött számat először látnák, nem reklámoznám, hogy jajj igen, ez mű!
Nem! Gondolják csak azt, hogy eredeti! Mert nem azért töltetem fel, hogy plázap.csa legyek, hanem a komplexusaim miatt, ahhoz meg senkinek semmi köze.
19/L
ezen látszik, hogy mű!
Hány éves ez a csaj? Vmi ismerősöd, aki nem vallja be h műszája van?:D
24 éves, igen ismerősöm és állítja, hogy neki ilyen a szája. Mindenesetre a bizonyítással nem megy el addig, hogy megmutasson egy régebbi képet.
Én megértem, ha valakinek komplexusai vannak és megcsináltatja, de miért tagadja le utána? Szóval miért jó úgymond fitogtatni, hogy milyen szép szájat adott a jóisten, mikor a sebész injekciója adta valójában.
Nekem pl. zselével van erősítve a körmöm, mert különben ronda lenne és törne, de sose állítom, hogy ez a saját körmöm csak színtelen lakk van rajta azért csillog...
húú mekkora csúzliszáj :///
ha eredeti akkor a természet szúrt ki szerencsétlennel, ha mű akkor meg a plasztikai sebész... :SSSS
(személyes vélemény, mielőtt még oltanátok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!