Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Kezdjek gyűjteni? Többi lent

Kezdjek gyűjteni? Többi lent

Figyelt kérdés
A problémám az lenne hogy nagyon kis melleim vannak 16 éves vagyok de szerintem a legtöbb 7.-es nagyobb mellekkel rendelkezik mint én.. Emiatt önbizalom hiányom van, nem állnak rajtam jól a ruhák és aránytalan vagyok.szerintem...a kérdésem az az lenne hogy szerintetek van még rá esély hogy nőjön valamennyit vagy már most kezdjek el félrerakosgatni? csak értelmes válaszokat légyszi.. Köszönöm!
2010. nov. 25. 16:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
anyukádnak is pici a cicije?(vagy kicsi volt neki szülés előtt?) ha igen, esélyes, hogy neked is az marad, vagy csak szülés után fog nőni
2010. dec. 10. 17:04
 12/14 anonim válasza:
Szia!Szerintem nem nőnek már,de érezd magad jól úhy ahogy vagy.Vannnak pasik akik a kisebb melleket.Nekem a próblám az hogy túúl nagyok a melleim :D Na cseréljünk.Szerintem fogadd el magad úgy ahogy vagy!
2010. dec. 10. 21:29
 13/14 anonim ***** válasza:

Én is azon az állásponton vagyok, hogy gyűjts! Aztán vagy rá költöd, vagy nem, hiszen 18 év alatt úgyse műtenek meg... Majd akkor eldöntöd, hogy akarod-e végül. És ha nem, akkor lesz sok pénzed, másra :) Például a saját életed elkezdésére.

Akik pedig azt írták, hogy fogadd el magad, meg nem kellenek a mű nők, azokra irigy vagyok egy kicsit, hogy el tudják fogadni magukat - ritka az ilyen! És én totálisan megértem, ha nincs magával megelégedve.

Ahogy itt már többeknek, nekem is nagy a mellem, nagyon nagy. És biztos, hogy meg fogom műttetni, amint összegyűlik rá a pénzem, és attól még nem leszek mű nő; ellenben fogok tudni normálisan futni, sportolni, nem fog fájni a hátam, és csinosabb ruhákat tudok majd hordani! És jobban fogom érezni tőle magam.

2010. dec. 25. 21:25
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az összes tanácsot nagyon rendesek vagytok hogy megpróbáltok segíteni :)
2010. dec. 26. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!