Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Aki arcon lévő anyajegyet...

Aki arcon lévő anyajegyet szedetett le, mennyi idő volt megszokni?

Figyelt kérdés

Aki válaszol, írja le hogy mekkora méretű anyajegyet és az arc (központi) vagy más részén volt e

Milyen volt belenézni utána a tükörbe?

Vagy újból ismerősökkel találkozni?

tegnap 11:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Az orrom mellett és alatt volt két világosabb de kitüremkedő gyönyörűség.

Kb 1 percembe telt megszokni és azonnal imádtam.

Az ismerőseim nagy része észre sem vette, vagy nem említette meg, hogy bármi változást látna rajtam.

tegnap 12:34
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod! Ha világosabb volt, akkor valószínűleg nem volt annyira feltűnő az a kettő.

Nekem feketepontnyi nagyságú kitüremkedő van szintén az orrom alatt. Nem tudom, hogy megváljak a tőle.

Ha megválnék tőle, olyan érzés lenne utána magamra nézni valószínűleg mintha nem lenne szemöldököm.. Annyira megszoktam már magamon

tegnap 12:47
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Annyira nem volt feltűnő igen, engem viszont borzasztóan zavart.

De ha téged nem zavar akkor miért akarod leszedetni?

Csak akkor tedd meg ha már biztos vagy benne :)

tegnap 12:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem sok anyajegy van az arcomon, már megszoktam, emiatt nem műttetem meg magam, az tuti.
tegnap 13:02
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem sok kidudorodó barna rettenet van/volt az arcomon. Homlokomon, orcákon, orron, orr alatt, állon, még a fülemen is van... Pont tavaly decemberben szedettem le 5-öt. Január végén megyek vissza kiiktatni még 4-et. Engem iszonyatosan zavartak és lehet viráglelkű vagyok, de sokszor már a sírás kerülgetett mikor a tükörbe néztem. Bár a környezetemben a legtöbben azt mondták utána, hogy ők így nem is emlékeznek, hogy lett volna az arcomon bármi.

Nyilván a hegeknek kell pár hónap amíg megnyugszanak és elmúlik a pirosság. A doki ezzel kezdte, hogy leültetett és elmondta, hogy kis heg maradni fog, gondoljam át.

Nekem ez nem volt nehéz döntés, de lehet te rosszabbul viselnéd a heget, mint a barna pöttyöt. Ezt neked kell mérlegelni.

ma 12:04
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Amíg bizonytalan vagyok, nem fogom leszedetni
ma 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!