Nem töltethetem fel a számat?
Heterozigóta leiden mutációm van ez a gyengébbik változata ami azt jelenti , hogy vérzékeny vagyok és véralvadás zavarom van illetve hajlamosabb vagyok a vérrög képződésre.
Van itt valaki akinek leidenmutációja van és töltette a száját?
Pici vékony szám van és mindig is szerettem volna picit teltebb formásabbat ki is néztem egy orvost akinek írtam is és ő azt mondta , hogy így nem ajánlja de beszéljek egy hematológussal.
Szerintetek? Mondjak le erröl? :c
Teljesen átlagos szád van így elsőre, de az is lehet hogy korrigaltad a rúzzsal. Talán ha rúzs nélküli képet készíteni jobban meg lehetne állapítani.
Amúgy az arcod egyediségét ezek adják, mint pl az orrod és a szád közötti távolság stb..van akinek az orra görbe, vagy a homloka magas, kicsit a szeme..Mindenkin van egyedi vonás. Nálad szerintem szép az összkép, ne rontsd el hogy úgy nezz ki mint egy fotoshoppolt instamodell akin semmi egyedi vonás nincs.
És hiába pontoztak le, MR-el már kimutatták hogy nem szívodik fel a filler. Sőt, megduplazodik, mivel a hilauron sav vonzza a vizet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!