Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Létezik szép, természetes...

Létezik szép, természetes hatású szájfeltöltés?

Figyelt kérdés

!! Nem provokatív, vitaindító kérdésnek szánom!!

Szóval kicsi korom óta nagyon zavar hogy sok év fogszabályzást stb után sem szép a mosolyom, mivel nagyon vékony a felső ajkam, rögtön kilátszik az ínyem felül ha mosolygok. Javasoltak egy kis szájfeltöltést a probléma orvoslására

De..:

Az ismerőseim között többeknek is van, és hát 2 kilóméterről ordít mindegyik.. még az is aki nem kacsaszájat csináltatott, hanem csak minimálisan van feltöltve. Az egyik nagyon pénzes barátnőm (tehát volt pénze jó helyre menni megcsináltatni) most töltötte fel minimálisan a felső ajkait, hát az egy dolog hogy rögtön kiszúrja az ember és másra sem bír nézni, de konkrét nem bír beszélni a lány olyan merev vagy nem is tudom milyennek mondjam a felső ajka…

Létezik olyan szájfeltöltés ami után egy ismeretlen nem mondja meg hogy fel lett töltve? (A közeli barátaim nyilván észreveszik a változást)

Ha esetleg valaki csináltatott és tényleg szép lett szívesen fogadok ajánlást is. Leginkább bács kiskun/tolna megye, de pest is szóba jöhet

nov. 2. 10:27
 1/9 A kérdező kommentje:
Bocsi ha kusza, illetve minden tanácsot elfogadok, fogalmam sincs a menetéről, még nem ástam bele magam túl mélyen a témába
nov. 2. 10:27
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Elvileg létezik, de nagyon kevés olyan szakorvos van, aki szépen csinálja meg, mert "mindenki" a túlzott fajtát kéri.

Ismeröstöl hallottam Szegeden Dr Bajusz Hubáról, hogy jól dolgozik és olyan lesz az eredmény, amit a páciens akar.

nov. 2. 11:25
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
nov. 2. 11:31
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ja még egy, nála sok esetben lehet részletfizetést is kérni, ha indokolt.
nov. 2. 11:39
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Csőre Krisztián is szépen tölt ajkat.
nov. 2. 12:22
 6/9 Misery ***** válasza:
61%
Hát, nem ezt akarod hallani, de nem létezik olyan (plasztikai) korrekció, ami nem látszik és természetesnek hat. Mivel ugye nem természetes... Én még nem láttam olyat, amit ne lehetett volna észrevenni, bárki bármennyire állította, hogy ez nem látszik... De látszik, legyen az műszempilla, botox, szájfeltöltés, bármi. Rákerestem az előző kommentelők által említettekre, hát én kapásból látom, hogy egyik sem természetes...
nov. 2. 13:39
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem egy barátnőm itt csinaltatta. Brs derm clinic. Debrecenben van. Nagyon szép természetes hatású lett. Nem túlzó, sokkal szebb vele mint előtte.
nov. 2. 15:10
 8/9 anonim ***** válasza:
24%
6-os: a gond csak az, hogy amelyik természetesen hat, azt nem veszed észre!
nov. 2. 17:35
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
olyan nincs
nov. 11. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!