Mennyi ideig tart egy orrplasztika konzultáció?
Figyelt kérdés
Sehol nem írja egyik oldal sem, hogy mennyi az időtartama egy konzultációnak. Mondjuk félóra vagy több-e esetleg. Csak azt olvastam hogy elvégeznek már akkor is némi vizsgálatot és ugye számítógépes tervet is készít az orvos, csak nem tudom erre az egészre így mennyi idő van szánva.
Valaki akinek volt már ilyen műtéte tudna válaszolni?
okt. 14. 18:45
1/2 anonim válasza:
Ameddig nem fizetsz, a lehető legkevesebb időt fordítanak rád, mert még nem fizettél.
Aztán ha fizettél, akkor is hamar tullesznek rajtad, mert már többet úgyse fogsz fizetni. Előre kérik a zsozsót, mint a prostik
2/2 anonim válasza:
Nekem 2012-ben volt, de már nem emlékszem meddig tartott pontosan, biztos nem két óráig. Beszélgettünk pár dologról, mi zavar, milyet akarok, megnézte, megtapogatta és belenézett lámpával. Jól éreztem magam, nyugodt környezet volt, nem bántam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!