A nők a maguk örömére készíttetik a kacsaszájukat, vagy a férfiaknak akarnak tetszeni vele?
Főként komlexussla küzdő, illetve már "nem tudják mire költeni a pénzt" típusú nők csináltatják.
Én még nem láttam olyat akinek szép lenne, olyan, mint egy darázscsípés utáni allergiás reakció.
Én jókat nevetek rajtuk :D
Először azért töltik általában, mert túl vékonynak érzik vagy nem elégedettek, szebbek szeretnének lenni.
Rögtön töltés után általában fel van duzzadva, olyankor nagyon drasztikus a változás, van akinek kifejezetten tetszik a méret viszont ez hamar kimegy a szájból és utána mennek vissza tölteni. A probléma ott van, hogy hozzászokik a szem, sok esetben egyszerűen megszokják magukon és túltöltik. Az anyag pedig nem mindig marad a helyén, idővel a felső részbe vándorol és ezért lesz kacsa hatás.
A szépen megcsinált szájról nem lehet megmondani elsőre, hogy fel van töltve (ez ritka). Persze van olyan, aki direkt mű hatásút szeretne, mert ez is egy üzenetet közvetít. Mindenkinek más a gondolkozása és az ízlése.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!