Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » A hialuronsavas ajakfeltöltés...

A hialuronsavas ajakfeltöltés tényleg teljesen felszívódik?

Figyelt kérdés
Nem is fog látszódni a töltés pár hónapon belül?

szept. 1. 21:46
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Bár nekem 2 éve volt, és mivel alapból sokat pótolom a hialuront, krémek, szérumok, ajakápolók formájában, még mindig látszik
szept. 2. 10:46
 2/2 anonim ***** válasza:

A hilauron feltöltes nem szívódik fel úgy ahogy állították sokáig. 1-es ha a kremnek ilyen hatasa lenne nem lenne szükseg feltöltesre. Neked bizony meg nem szívódik fel a cucc.

Emberfüggő hogy meddig tart, de sok embernél evekig megmarad, sőt duplájára nőhet mert a hilauron vonzza a vizet, es el is vándorolhat. Attól is függ hogy milyen melyre fecskendezik, és hogy mennyit. Ha az ajakba sokszor fecskendeznek az hegesedest is okozhat amitől duzzadtnak fog kinezni.

Próbáltam magyarul keresni de nem találtam csak angolul. Sajnos sok szaki homályban tartja az embert. Vannak olyanok is akik megmondják őszintén, és a páciens eldönti azok után is akarja vagy sem. Úgy a korrekt. Nem kitaláció, MR-rel is bebizonyitották.

[link]

[link]

[link]

szept. 24. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!