Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mennyibe kerülhet egy esztétik...

Mennyibe kerülhet egy esztétikai anyajegy eltávolítás?

Figyelt kérdés
Utána néztem sok féle árat láttam. Persze sok dologtól is függ az ára. De mindig csak maga műtét árat láttam, az utókezelésekét nem. Valakinek volt esetleg ilyen műtéte?

aug. 27. 13:47
 1/6 anonim ***** válasza:
24%
Mi az az esztétikai anyajegy????
aug. 27. 15:00
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy borsó méretűt szedtek le kb 40ezer forintért.
aug. 27. 17:56
 3/6 A kérdező kommentje:
2-es akkor az aranylag jó nem? Nekem kb akkora mint egy szolonek a magja de nagyon zavar. Pont a szám felett van és kidudorodik.
aug. 28. 00:21
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen, nem éreztem az egészből semmit. De szó szerint semmit. Nem tudom, hogy az hogy arcon van változtat-e bármit az árszabáson, de látok rá esélyt, hogy meg lehet oldani ennyiből.
aug. 28. 07:22
 5/6 A kérdező kommentje:
4-es te hogyan választottad ki a megfelelő klinikát?
aug. 29. 11:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Ajánlották nekem. Ha nem jutsz dűlőre, szívesen leírom privátban hogy hol és kinél voltam.
aug. 29. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!