Tokaműtét mennyibe kerül?
Genetikailag tokám van, nem vagyok kövér. 30 éves sem vagyok, de már nagyon megereszkedett csúnya tokám nőtt és undorítóan mutat az amúgy 18 évesnek tűnő arcom alatt. :(
Anno 500 ezer ft-ért olvastam, most valami 1milliót látok árnak?!
Mindenképp szeretném megcsináltatni, de ha tényleg ennyibe kerül, örökre ilyen maradok.
Tényleg írd be hogy mewing. Hihetetlen előtte utána képek vannak.
De van még toka torna is.
Ha megműtöd meddig marad jó? Lehet vissza jön hamar.
Mewingre rákerestem de nekem semmi nem történik/látszik. Nekem nem háj van ott, hanem bőr, genetikailag.
Műtét után nem valószínű, hogy visszajönne ilyen szinten, vékony típus vagyok csak az arcom babásabb, sok a bőr, és az látszik az állam alatt is. Biztosan megereszkedik a bőr egy kor után, de nem lógna. Sajnálom, ha tényleg ennyibe kerül. :(
Reméltem hogy segít a mewing, mert erősen kell feltolni a nyelvet. Nekem azonnal látszik, ha csinálom, sokkal kisebb lesz a toka, de lusta vagyok folyamatosan csinálni és az orrom sokszor bedugul. Amik fent vannak neten, ők kitartóan csinálják és 1 év múlva látszik a drasztikus eredmény.
Nem hiszem hogy ennyi idősen megereszkedett a bőr ott neked. Nekem akkor látszik meg nagyon a toka mikor görbe vagyok, fejem előre lógatom.
Az a baj, a fogat is előre tolhatja ez a mewing, ha sokat csinálja az ember, nekem meg alapból kicsit kiáll. Nem hiszem, hogy egészséges ez a divat, de elhiszem, hogy másnál működik. Nekem nem nagyon csinál semmit max. egy nagyon picit nem sok értelmét látom így.
Ezért szeretnék inkább plasztikát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!