Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Tokaműtét mennyibe kerül?

Tokaműtét mennyibe kerül?

Figyelt kérdés

Genetikailag tokám van, nem vagyok kövér. 30 éves sem vagyok, de már nagyon megereszkedett csúnya tokám nőtt és undorítóan mutat az amúgy 18 évesnek tűnő arcom alatt. :(

Anno 500 ezer ft-ért olvastam, most valami 1milliót látok árnak?!

Mindenképp szeretném megcsináltatni, de ha tényleg ennyibe kerül, örökre ilyen maradok.

júl. 30. 17:09
 1/6 anonim ***** válasza:
29%
A nyelved rendesen fel van nyomva a felső állkapcsodra? Keress rá a neten mewing-nak hívják. Ettől 1 év alatt meg tud változni az egész állkapcsod, eltűnhet a toka. Rossz tartás és a nyelv rossz helyzete okozhat tokát. Meg aki a száján veszi a levegőt és nem az orrán. Állj a tükör elé és próbáld ki hogy a nyelved rendesen felnyomod, a hátsó részt is, már akkor is meglátszik. A fejed pedig ne legyen előre nyomva, tudod a banyapúpos tartás is okoz ilyet.
júl. 30. 18:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen, ez sajnos ennyi lesz. Az izmokat edzheted, de a bőr ruganyossága az ami.
júl. 30. 18:27
 3/6 anonim ***** válasza:
42%

Tényleg írd be hogy mewing. Hihetetlen előtte utána képek vannak.

De van még toka torna is.

Ha megműtöd meddig marad jó? Lehet vissza jön hamar.

júl. 30. 19:00
 4/6 A kérdező kommentje:

Mewingre rákerestem de nekem semmi nem történik/látszik. Nekem nem háj van ott, hanem bőr, genetikailag.

Műtét után nem valószínű, hogy visszajönne ilyen szinten, vékony típus vagyok csak az arcom babásabb, sok a bőr, és az látszik az állam alatt is. Biztosan megereszkedik a bőr egy kor után, de nem lógna. Sajnálom, ha tényleg ennyibe kerül. :(

júl. 31. 12:16
 5/6 anonim ***** válasza:

Reméltem hogy segít a mewing, mert erősen kell feltolni a nyelvet. Nekem azonnal látszik, ha csinálom, sokkal kisebb lesz a toka, de lusta vagyok folyamatosan csinálni és az orrom sokszor bedugul. Amik fent vannak neten, ők kitartóan csinálják és 1 év múlva látszik a drasztikus eredmény.

Nem hiszem hogy ennyi idősen megereszkedett a bőr ott neked. Nekem akkor látszik meg nagyon a toka mikor görbe vagyok, fejem előre lógatom.

júl. 31. 16:26
 6/6 A kérdező kommentje:

Az a baj, a fogat is előre tolhatja ez a mewing, ha sokat csinálja az ember, nekem meg alapból kicsit kiáll. Nem hiszem, hogy egészséges ez a divat, de elhiszem, hogy másnál működik. Nekem nem nagyon csinál semmit max. egy nagyon picit nem sok értelmét látom így.

Ezért szeretnék inkább plasztikát.

júl. 31. 18:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!