Ajakfeltöltést ki lehet oldani a töltést követő napon bármilyen okból?
Figyelt kérdés
Ma voltam ajakfeltöltésen, de nagyon bedagadt, belilult, aszimmetrikus, nem tetszik kényelmetlen, fáj, és folyamatosan dagad. Nem számítottam rá, hogy ennyire kellemetlen lesz, és félek. Tudom, hogy ennek kell pár nap, akár egy hét, mire javul és rendbe jön, de nem szeretném megtartani akkor sem, úgy érzem ez mégsem én vagyok. Az a kérdésem, hogy a töltést követő napon ki lehet oldani az ajkakból a hialuronsavat bármilyen okokból?jún. 10. 20:48
2/3 A kérdező kommentje:
Nem. Nagyon felszínes volt a konzultáció a részükről. Kérdeztem sokat, de nem kaptam normális válaszokat.
jún. 10. 22:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!