Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Érdemes megcsináltatni a...

Érdemes megcsináltatni a melleim ha enyhén lógnak, a bimbóim oldalra néznek és nagyon nagy a bimbó udvarom?

Figyelt kérdés
máj. 29. 08:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy érzed
máj. 29. 08:33
 2/6 anonim ***** válasza:
41%

A vagas feltuno lesz.

Hordj sportmelltartot,osszehuzodik kicsit a bor.

jún. 1. 04:59
 3/6 anonim válasza:
Szerintem hagyd,ha valaki szeret nem foglalkozik vele
jún. 5. 09:38
 4/6 A kérdező kommentje:
Eddig aki már látott félmeztelen mindenkinek tetszettek a melleim de magamnak sajnos nem tetszem.
jún. 5. 11:06
 5/6 anonim ***** válasza:
96%
Ha magadnak nem tetszel, akkor igen.
jún. 6. 21:20
 6/6 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező hölgy!

Szerintem szingli pasiként biztosan szép,s vonzó melleid lehetnek,inkább csak Te túlzod el,s nem akkora a baj...

Nekem pl biztosan tetszene,s szívesen,örömmel kényeztetném is "öket",s persze Téged is!

Tehát szerintem ne csináltasd meg,főleg hogy írtad,eddig minden pasinak tetszett,aki látta.

Meg aztán azt lehet,késöbb megbánnád.

Örömmel beszélgetnék Veled privátban erről,vagy bármi másról,ha van kedved,s rám írsz.

aug. 1. 06:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!