Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Pécs környékén van olyan...

Pécs környékén van olyan szakember aki tartós anyaggal dolgozik? /ajaktöltés/

Figyelt kérdés
Revolax nekem 1 hónapot sem bír.. nagyon hamar kimegy.Teosyal drágább lehetséges,hogy tartósabb is? valakinek hasonlítási alap? Minden szabályt betartok mindig nem értem miért megy ki ilyen hamar.

máj. 2. 10:55
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

XD de ócska istenem ennyire futi csak??? azta,hogy beszóltál jujj

Így beletrafálni tudod hogy mi a divat?? mondjuk kb minden emberen van tetoválás mostmár ja :D Hány éves vagy amúgy tuti valami kis fiatal szemüveges kis netfűggő varangy lehetsz,vagy valami dagadt hájas ocsmányság aki megvan szomorodva :D

máj. 2. 13:39
 12/17 A kérdező kommentje:
Vagy várjál?? firkálás.... Nem is fiatal inkább valami kivénhedt vén asszony vagy vén ember vagy a fiatalok nem használják ezt a szót :D macskás nő vagy?? akkor meg sem vagy b.szva rendesen ugyi?? jó kis dolgokat lehet venni ám a shopokban ott éld ki magad inkább,ne itt ez tényleg nem neked való :D
máj. 2. 13:46
 13/17 anonim ***** válasza:
Kisbálna is vagy ráadásul???
máj. 2. 13:46
 14/17 A kérdező kommentje:
haahaaa én jót mulatok olyan kis ócska beszólásaid vannak egyelek meg kis aranyos :D
máj. 2. 13:47
 15/17 fakegambinogoggins válasza:
36%
Te anonim internetnáci az a legszomorúbb, hogy sosem fogjuk megtudni ki vagy/vagytok. A billentyűzet mögül nagyon okosnak mindentudónak ,legyőzhetetlennek gondoljátok magatokat,de amikor kimentek a társadalomba lehajtott fejjel mentek végig az utcán. Megnyomorodott szánalmas életeteket ott tudjátok kiélni , hogy ismeretlen embereknek ismeretlenül böfögtöt be értelmetlen megmagyarázhatalan dolgokat. Fohászkodok a jóistenhez , hogy alsóbbrendű fajotok kipusztoljon erről a világról.
máj. 2. 14:35
 16/17 A kérdező kommentje:
Szerintem hasznos volt ez a válasz xD köszönöm
máj. 2. 14:37
 17/17 anonim ***** válasza:

Én sem értek egyet azzal, hogy neki áll valaki oltogatni a másikat a kinézete miatt/plasztika miatt(nekem is volt több) De a kérdező válaszai iszonyat primitívek :D

Töltesd addig a szádat, míg ki se bírd nyitni, mindenki jobban jár! :D Anyagot sajnos nem tudok ajánlani, nekem alapból vastag a szám :)

máj. 12. 06:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!