Mell nagyobbításra kit ajánlotok?0
Na. Nem látom a vélemény kérést mi szerint az érdekelne,hogy ki szerint mi a szép.
Nem csatoltam képet sem,hogy mi a kiindulási pont.
Nyiván az okát sem irtam ki,illetve hogy mennyire szeretnék termeszet elleneset
Ez a kérdés természetesen azoknak szól,akik jártasak ebben a témában.
Ez a vélemény érdekel😂 tipikusan gyakori kerdesek hiba,mikor olyanhoz szolnak ami nem segit,de nem is kerdezte senki
😂😂Nem vagyok onbizalom hianyos ne aggodj
Minden nap dolgozom a sajat testemen
Ha annyira erdekel titeket semmi mu nincs rajtam,olyan szinten nem vagyok onbizalom hianyos.
Parom is van aki elegedett
Valamiert olyan hihetetlen nektek embereknek hogy van aki maganak akar tetszeni.
Nekem jobban tetszik ha valaki mondjuk 75C-s nem 70A-s :)
Anyagilag is megengedhetem (nem,nem a parom miatt;))
Fenekem se volt,fogtam elmentem edzeni. Mara lett
Tehat ismeretlenul ne gyertek mar ide ilyen megjegyzeseket tenni
Nem azt a velemenyt kertem hogy analizaljatok.
Ha jartasok vagytok ebben,es segitokeszek akkor segitsetek (erre is van az oldal) nyilvan utana tudok nezni orvosoknak,csak tobb helyrol gyujtok velemenyt
Ha viszont nem ebbe a csoportba tartozol,lapozz tovabb es unnepeld a termeszetesseget
2024 van. Ne akadjunk mar fel ilyeneken
Nem szoktam véleményt írni csak néha elolvasom a kérdéseket, de most erre válaszolnom kell!!
Olvasom a hozzászólásokat és Jézus...
Dr. Krasznai Zsoltot ajànlom Neked.
Én 40 évesen csináltattam meg nála és maximálisan elégedett vagyok vele.Most 53 éves vagyok és kijelenthetem, hogy megérte:)
Nem voltam önbizalom hiányos
Nem lettek extra szilikon melleim sem(a doki érti a dolgát és esztétikailag is toppon van)
Megtehettem én is anyagilag!
Akkor miért ne?
Úgyhogy hajrá ! További szép napot az új melleddel meg szebb éveket!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!