Hogyan lehetne szebb orrom plasztikai műtét nélkül? Utálom ahogy kinéz,nem bírom már elviselni!? 20/L
Hyaluron injekcióval lehet formálni az orrot. De amúgy a tiéddel tényleg nincs semmi baj.
Hu de kedves itt mindenki 😅
Pedig a kérdező jó látja a dolgot...
Semmi baj nincs az orroddal.
Az orr formája is egy fenotípusbeli tulajdonság. Az egész arcberendezésed árulkodik a származásodról, az őseid vonásairól.
Amióta tanulmányozom a témát, rádöbbentem, hogy sokkal több féle szépség létezik, mint amit a média le akar nyomni az emberek torkán.
A mai szépészeti szakmákba is bele kéne építeni ezeket az ismereteket.
Semmi nem tökéletlenség, ami okkal alakult olyan formájúra, amilyenre.
Lehet szép az afrikaiakra és a dél-ázsiaiak rá jellemző a széles orrnyereg, de a csontosabb latin vagy közel-keleti orr is, csak tudni kell viselni és megbecsülni. Nem belejellegtelenedni egy olyan ideálba, amibe soha nem fogsz belepasszolni.
Nyersen, őszintén, és a legnagyobb szeretettel mindenkinek: aki diszkriminálni mer a bőrszíned, a magasságod, a testalkatod, az orrod vagy az arcod formája miatt, sajnos maga sem tudja, hogy egy rasszista baromarc, akit le kéne hányni.
13-as
Én elmondtam neki, hogy riszálja meg tegye ki amije van, az elvonja a figyelmet az orráról.
De törölték....
Mert a nőknél a szépség az ami "számít" a férfiaknál pedig az erő.
De amúgy itt vagyok én példának, fiúként én is utálom az orrom.
Gyönyörű az orrod!
Aranyos szerintem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!