Szerintetek Ariana Grande a plasztikai műtétei előtt vagy
után nézett ki jobban?
Figyelt kérdés
Mostanra is elégge megváltozott a külseje a 2016-os és 2018-as kinézetéhez képest, de a plasztikai műtétei előtt pláne máshogy nézett ki, mintha nem is ugyanaz az ember lenne.
Volt neki botox, szájfeltöltés, szemöldök emelés, foxy eyes, állát korrigálták, orrát.
Tényleg előnytelen képeket linkeltél a mostani kinézetéről. Nálad még most jobban néz ki ez a nő, gondolom 😀
febr. 23. 19:28
6/21 anonim válasza:
Juj, a mostani nem tetszik a négyes linkjein sem, mint valami horrorbábu. A természetes külseje meg semmi extra, cuki kislány. Valahol a kettő között nézett ki szerintem legjobban.
febr. 23. 21:39
7/21 A kérdező kommentje:
Most nem arról van szó, ki néz ki jobban kinél, a kérdés az volt, plasztika előtt vagy után nézett ki jobban.
Nem mondanám most se csúnyának, csak elég sovány (soványabb mint szokott), arcra és alakra is, és ez a szőke haj se előnyös neki.
Plasztika előtt is szép volt, de egyet értek hogy 2016-ban ill. 2018-ban nézett ki a legjobban.
febr. 24. 15:28
8/21 anonim válasza:
Nekem sosem tetszett ez a nő, nem értem miért vannak oda érte a lányok.
A mostani kinézete meg valami vicc, ugye?
A régebbi képein legalább természetes volt.
febr. 24. 20:56
9/21 anonim válasza:
Igen, amúgy így hogy mondod tényleg ez a hajszín ritka rosszul áll neki. Lehet nem is a sok plasztika a baj, hanem ez. Betegnek néz ki vele.
febr. 24. 20:57
10/21 anonim válasza:
Volt neki hajbeültetése is, ahogy nézem, sokkal kisebb lett a homloka a sok babahajtól.:D Egyébként mintha egy másik ember lenne a régi, a befutott, meg a mostani képein is. Ijesztő mire képes amúgy a plasztika.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!