Úgy érzem kicsit kitágult az orr lyukam,van rá lehetőség újra kicsit összeszűkiteni?
Figyelt kérdés
2024. febr. 19. 12:40
1/11 anonim válasza:
Mitől? Túrtad? :D amúgy biztos van rá plasztika
2/11 A kérdező kommentje:
Nem szoktam, de egyébként régi képeket visszanézve is valószínű ilyen volt, csak elkezdett most zavarni!
2024. febr. 19. 12:59
3/11 anonim válasza:
Van baj, de nem az orrlyukaddal.
4/11 anonim válasza:
Orrlyuk szűkítő beavatkozás :D jól hangzik
5/11 A kérdező kommentje:
:D hát lehet velem van a baj , nem tudom, de mostanában kicsit zavar!
Egyébként után néztem orr plasztikának, és rohadt drága, tehát így marad
2024. febr. 19. 13:06
6/11 anonim válasza:
Jah, hagyd a francba, az orrplasztika nem ilyenre való, hanem jóval problémásabb esetekre. („-Mama, nekem nagy orrom van?”)
8/11 Meton válasza:
Szerintem a nagy orr kifejezetten menő. Persze bizonyos korlátok közt és persze ha formás. Szerintem szexi.
9/11 anonim válasza:
A kérdezőnek nem az orra nagy hanem az orrlyuka. Nem sok információt rejtett el a kérdésében, neked mégsem sikerült rátapintani 😂
10/11 anonim válasza:
húzasd össze a cimpákat egy piecing-gel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!