Mit tegyek hogy jobban elfogadjam?đ
Figyelt kérdés
Ferde ĂĄllkapcsom van (szĂŒletĂ©sem Ăłta apukĂĄmtol örököltem) Ă©lĆben nem annyira Ă©szre vehetĆ csak ha nagyon nĂ©zed viszont kĂ©peken igencsak lĂĄtszik Ă©s hĂĄt nagyon zavar Ă©s szĂ©gyellem is magam emiatt đđđJelenleg fogszabĂĄjzom van azt nem fog rajta nagyon segĂteni hogy teljesen normĂĄlis csak majd plasztikai beavatkozĂĄssal lehet helyre hozni de ahoz be kell töltenem a 18 Ă©vet đ Engem mĂĄr tĂ©nyleg nagyon zavar ha a barĂĄtaim kĂ©pek csinĂĄlnak inkĂĄbb ki ĂĄllok belĆle stbfebr. 9. 19:35
1/2 anonim vĂĄlasza:
Szia! :) Ăn azt tudnĂĄm tanĂĄcsolni Neked, hogy fogd fel Ășgy, hogy ettĆl vagy te egyedi Ă©s kĂŒlönleges. Tudom, mondani ezt könnyebb, mint valĂłban elfogadni...de tĂ©nyleg Ăgy van. Mint Ărtad, annyira nem is Ă©szrevehetĆ. Esetleg prĂłbĂĄld megtalĂĄlni azt a beĂĄllĂtĂĄst, ahol a fotĂłkon sem lĂĄtszik. Hidd el, mindenkirĆl kĂ©szĂŒlnek elĆnytelen fotĂłk Ă©s persze csĂșcs szuperek is! Ha rĂłlam kĂ©szĂtenek fotĂłt a barĂĄtaim, ĂĄltalĂĄban szörnyƱnek lĂĄtom magam rajtuk. Persze ha Ă©n kĂ©szĂtek magamrĂłl-ismerve a szĂĄmomra elĆnyös szögeket-mĂĄris mĂĄs a helyzet. Emiatt viszont tĂ©nyleg ne szĂ©gyelld magad! Az Ă©rtĂ©kedbĆl Ă©s a szĂ©psĂ©gedbĆl ez semmit nem vesz el, sĆt mĂ©g hozzĂĄ is tesz! :)
2/2 anonim vĂĄlasza:
KontĂșrozĂĄssal prĂłbĂĄltad? Az egyenetlen oldalon sötĂ©t szĂnnel kontĂșrozz, ezzel optikailag tudsz formĂĄzni.
Tovåbbi kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenĆ anyagok nem minĆsĂŒlnek szerkesztĆi tartalomnak, elĆzetes ellenĆrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetĆ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!