Mi a véleménye általánosságban a férfiaknak azokról a nőkről, akiknek egyszerre van szájfeltöltésük, műszempillájuk, műkörmük, szemöldök tetoválásuk, piercingjük és rendszeresen jàrnak szoliba? Nekem egyik sincs,de ma már ezek egyre gyakoribbak.
Figyelt kérdés
Van olyan ismerősöm, aki szerint ha valaki nem foglalkozik ezekkel az igénytelen...2023. dec. 14. 18:57
11/13 anonim válasza:
Fiatalon nem volt, de már 33 vagyok, 1 éve már festetem a hajam és a többi... Most már kezd a szemem körül ráncosodni ezért kell a botox, van szájfeltöltésem és ízléses pillám is. Műköröm mindig volt. Szoliba ritkán járok. Ha lógni fog a mellem akkor azt is fel fogom varratni, a méretével szerencsére nincs baj.
Nem érdekelnek a pasik mert férjnél vagyok.
12/13 anonim válasza:
Manapság alig találni természetes nőt, pedig az az igazi.
13/13 anonim válasza:
Nőként írok.Az,hogy igénytelen,aki nem ilyen,röhej.Az igényesség az ápoltságnál kezdődik és ott,hogy megtaláljuk az egyensúlyt az egészséges,ÍZLÉSES megjelenés felé: az agyonszolizott bőr és piercing már kiesett.A műköröm szerintem baromság,natúr színű,szép fényes minimális hosszúságú köröm maximum(de enélkül sem leszel rosszabb nő).A többiben meg lehet találni azt a mértéket,ahol van eredmény,de még nem a bazári majom kategória.Vastag,de még természetes hatású ajak és normál hosszúságú,kicsit sűrűbb szempilla tud szép lenni.De mindenből a túltolt,hivalkodó pont nem az igényességről szól,hanem önértékelési zavarról és arról,hogy valaki olyan ostoba,azt hiszi ezekkel oldja meg a belső problémáit(közben pedig ront magán).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!