Magyarországon mennyire megbízható a fenékplasztika?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem veszélytelen beavatkozás és szeretném eldönteni, hogy ezért megéri-e külföldre menni vagy itthon is merjek klinikát keresni.2023. nov. 22. 17:22
11/13 anonim válasza:
Igen úgy mint az Euba és Amerikába is. Bár a fenék pont formálható, de valakinek kevésbé. PL. ennek a csajnak gyönyörű feneke van műtve [link]
és Kardashiané is nagyon szexi!
12/13 A kérdező kommentje:
10-es... ahogy látom neked nem sikerült megérteni, hogy a szépség szubjektív fogalom és csak azt mantrázod, hogy szerinted mi az esztétikus. Minden embernek más az izlese. Nekem például egyáltalán nem tetszett az a fenék ami szerinted szép de egy szóval nem mondtam, hogy agyhalott vagy amiért neked igen. Attól, hogy neked valami nem attraktív még nem kell személyeskedni.
Bár van egy olyan érzésem, hogy ezt hiába mondom neked.
2023. nov. 26. 19:07
13/13 anonim válasza:
Négyes, igen, szerintem a képen levő segg szexi:D és férfi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!