Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mitől lehet barna szemem?

Mitől lehet barna szemem?

Figyelt kérdés
Gyors tippeket szeretnék kérni mitől lehet sötétbarna az alapból zöld szemem! Nem tudom elfogadni,hogy zöldek, mindig is barnát akartam volna, pedig gyerekkoromban az volt még..na mindegy! Kárt fogok tenni magamban, ha ez így marad! Bármit megteszek érte, még a normális kereteken kívül is meghallgatom a tippeket, nem érdekel, lol! Kérlek segítsetek!
2023. nov. 10. 12:33
 1/8 anonim ***** válasza:
95%
A barna színű kontaktlencse nem elég?
2023. nov. 10. 12:38
 2/8 anonim ***** válasza:
96%
Kontaktlencse. Egyebkent nem ertem miert akarsz barnat, a zold nagyon szep es kulonleges. Biztos gyonyoru szemed van es sokan cserelnenek veled. Fogadd el, ahogy minden mast az eletben amin nem kell valtoztatni.
2023. nov. 10. 12:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem barna a szemem és utálom, cseréljünk.
2023. nov. 10. 13:46
 4/8 A kérdező kommentje:
A kontaklencsével 1 probléma van: hogy nem végleges
2023. nov. 10. 13:55
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy van ilyen szemműtét, azt lehetne megkérdezni.

Amúgy igaza van 2-esnek. Nem értem, miért akar sok ember megváltoztatni magán dolgokat. Túl erős már a média hatása. Szerintem régebben sokkal jobban elfogadta mindenki azt, amivel született. A fejekben van a probléma.

2023. nov. 10. 14:06
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem pszichológus. Rögtön.

Sokan akiknek meg barna szeme van (ez a leggyakoribb) pedig zöld vagy kék szemet szeretne.

A zöld az egyik legritkább, örülnöd kellene.

Nekem barnás-zöld szemem van, középen barna, a széle zöld.

Mindenki barnának meg sötétbarnának nézi, olyan idegesítő. Csak erős fényben látszik, hogy van benne zöld.

Sopánkodtam gyakran, bárcsak teljesen zöld szemem lenne.

Bár vannak akik így is szépnek találják.

Úgyhogy inkább örülj!!!!

2023. nov. 12. 18:55
 7/8 A kérdező kommentje:
Te nekem ne mondd meg, hogy milyen érzelmeket tápláljon bennem a zöld szemem, mert nekem NEM tetszik!!! Sötétbarnákat AKAROK! PONT!
2023. nov. 14. 16:38
 8/8 anonim ***** válasza:

Van rá lehetőség, de ahhoz mélyen a zsebedbe kell nyúlnod.

[link]

2023. nov. 14. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!