Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » "Karikás" szemeken lehet...

"Karikás" szemeken lehet segíteni plasztikai műtéttel?

Figyelt kérdés

Azért írtam idézőjelbe, mert nem arról van szó, hogy sötétebb lenne a bőr a szemem alatt, vagy hogy megjelenne egy kisebb karika a szemem alatt, amikor nem alszom eleget...

Sajnos olyan az arcom, hogy a szemem alatt mindig hatalmas bemélyedés van, mert a járomcsontom fölött elvágólagosan hiányzik a zsír a bőröm alól.

Ilyen: [link]

2010. okt. 18. 21:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
38%
Ez engem is érdekelne.
2010. okt. 18. 22:01
 2/15 anonim ***** válasza:
26%

ti nem vagytok normálisak.. plasztika..pfffffff

Lassan éhen haltok meg biztos van vagy 50 hiteletek de azért a plasztikán gondolkoztok. szánalmas.

2010. okt. 18. 22:28
 3/15 anonim ***** válasza:
35%
én nem akarok palsztikázni,de az enyém is ilyen,de ennél rosszabb,az egész szemem alatt ilyen üres,és lila,és eres:( na most képzeld el
2010. okt. 18. 22:47
 4/15 anonim ***** válasza:
43%

A válasz írója 60%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 22:28

Nincs hitelem. Ne tudd meg milyen zombin nézek ki... Sírba rohannál inkább.

2010. okt. 18. 23:00
 5/15 anonim ***** válasza:
23%

60%. :) vok. Hát nekem is karikás a szemem de biztos nem vetném magam műtét alá.

Lesz.arom milyen a szemem. Boldog vagyok és a párom úgy szeret ahogy vagyok. És biztos nem fogok sírórohamokban kitörni ahányszor belenézek a tükörbe mert karikás a szemem. És egész életemet átagyalni hogy mit tegyek ellne, aztán az utolsó forintomat is elkölteni egy bu.zi műtétre... jobb lenne ha azt a pénzt inkább az árvaháznak adnád vagy valamilyen olyan helyre tennéd ahol hasznát is veszik. Pfffffff

2010. okt. 18. 23:12
 6/15 anonim ***** válasza:

mindenkinek van valamilyen szépséghibája, mert senki sem tökéletes és hibátlan.

De nem hinném hogy akárki alacsonyabb rendűnek kelljen vagy csúnyábbnak éreznie magát mert nem 1 bombázó.

Én 175 cm magas vagyok és 45 kiló. szinte 1 csontváz és nem csak a szemem csúnya hanem az egész testem mégis boldog vagyok és jól érzem magam. Nem azért teremtett meg isten hogy egész életen át szomorkodjak elégedetlenül, hanem örüljek annak amim van. ÉS NEM AZÉRT ÉLÜNK HOGY MÁSOK AZT MONDJÁK HOGY MILYEN SZÉP A SZEMED HANEM AZÉRT HOGY ÉLVEZZÜK AZT MERT CSAK 1X ADATIK MEG.

2010. okt. 18. 23:19
 7/15 A kérdező kommentje:

@60%

aki boldog a párjával, az nem ócsárol másokat.

Köszönjük az értelmes hozzászólásaidat, főleg azért, mert ilyen bátran osztod az észt látatlanban másokról...

2010. okt. 18. 23:21
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Sztem ezen Smink segítene, vagy kollagén vagy egyéb feltöltés.

De én orvoshoz is elmennék egy vérképre, szerintem semmi bajod genetikailag, csupán vérszegény vagy azaz vashiányos.

2010. okt. 18. 23:22
 9/15 anonim ***** válasza:
0%

Már a kérdésedből is egyből lejött hogy milyen ember lehetsz.. nyugodtan varrasd csak fel a golyóid biztos nagyon szép leszel.......... xD

Jah és 60 voltam.

2010. okt. 19. 14:45
 10/15 anonim ***** válasza:
37%
A sok valaszobol csak egy tudja hogy milyen eljaras lehet. A tobbi nagy duma, semmi tudas, csak ocsarolas. Ennyire hulye irigy ez a magyar nep?
2010. okt. 24. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!