Köldök piercing helye megnyúlt terhesség után. Van erre műtét?
Így néz most kb ki az enyém is. Próbáltam visszarakni ma a pc-t, de teljesen el van vékonyodva a bőr, inkább nem rakom. Viszont most a próbálkozás után legalább fel is van dagadva, úgyhogy még rondább. Próbáltam utána nézni, hogy erre létezik-e műtét, de magyarul nem nagyon adott ki találatokat. Dr. Kovács Gyula Barna nevét sikerült egyedül találnom, aki elvileg végez hasonló műtététeket. De se árat, se előtte-utána fotókat, se értékeléseket nem találtam ezzel a problémával kapcsolatosan. Majd mindenképp szeretnék hozzá időpontot kérni, de addig is van valakinek tapasztalata? Akár az orvossal, akár ilyen műtéttel? Szerintetek rendbe tudják ezt hozni? Fital vagyok még, viszonylag szép is maradt a hasam, csak ez a része nem. Olyan jó lenne ha valahogy normálisabbra lehetne műttetni a pc helyét.
Valszeg latványosabb lenne a műtéti beavatkozás nyoma, mint a pc. helye.
Amúgy ha nagyobb, hangsúlyos köldököd van, akkor az szépen elveszi a fókuszt a kis "rendellenességről".
Elsőnek igaza van mindkét dologban szerintem
Utóbbihoz annyit, hogy nekem, és egyik barátnőmnek is volt egy műtétünk, ami egy fura mélyedést hagyott a hasunkon.
Kb. mindkét pocak hasonló, átlagos, nőies zsírpárna, felül izmosabb, alul puhább, stb...
Az egyetlen különbség a két köldök!
Az enyém jelentéktelen kis rés, barátnőm köldöke viszont akkora, hogy annak híre van, és mély is, automatikusan vonzza a tekintet XD
Kb. sokadikra tűnik fel a plusz kis mélyedés a nagy köldöklyuka felett, ezzel szemben az én hasamon sajnos nagyon látványos :/
Ez egyszerűen optika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!