Van egy "szépségpötty" a szám mellett, és azon gondolkozom, hogy leszedessem-e?
Egyetlen infót tudtunk meg rólad...nem hiszem, h tudnànk reàlisan értékelni a külsődet.
Ettől függetlenül nem javaslom a felesleges sebészetet, a heg jóval csúnyàbban fog mutatni.
Nekem is van ilyen szépségpöttyöm, csak az nem pötty, hanem egy kerek barna folt. Engem nem zavar. Viszont én meg pattanásos vagyok, hidd el, az sokkal rosszabb. :D
Nekem küldhetsz képet, ha gondolod. 29N.
Azt azert tudni kell, hogy heg maradhat a helyen, akarmilyen technikaval is csinaljak.
Ha ennek tudataban akarod leszedetni, akkor hajra, ha betoltod a 18-at, mehetsz is. Nyilvan addig a szuleid engedelye kell, azt nem kapod meg ezek szerint.
Szebb nem biztos, hogy lesz, erre keszulj.
Kepeket meg inkabb ne kuldj magadrol senkinek, ne legyel mar ennyire naiv kislany, eszem megall.
Szuleidnek korlatozni kene a netet is, ha ennyire nem tudod hasznalni es nevtelen arcoknak kepet lennel hajlando kuldeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!