Ha lehetőségetek lenne rá megműttetnétek a melleteket?
Figyelt kérdés
Ha igen hány évesen? Csak felvarrást vagy implantátumot is kérnétek?2023. júl. 11. 12:50
1/6 anonim válasza:
Igen, 26 éves vagyok. Szeretném, ha teljesen laposak lennének.
2/6 Metionin válasza:
Nem. Max ha nagyon lógna, aszimmetrikus lenne vagy ilyesmi de akkor sem nagyobbra, hanem még kisebbre, minél kevésbé látványosra. Nem igazán vagyok oda értük, pedig tényleg picik, ha ennyi se lenne, még jobb lenne.
3/6 A kérdező kommentje:
Én megműttetném - asszimetrikus, kb. 1 kosár a különbség, de implantátumot nem szeretnék. Gyerekem még nincs.
2023. júl. 11. 14:19
4/6 anonim válasza:
Nem, sokkal inkább a tokámat és a hasamat (szültem) műttetném meg. A mellem teljesen rendben van, nem túl nagy, nem túl kicsi, pont jó. Ha viszont túl kicsi lenne, és a hasam, tokám rendben lenne, akkor biztosan..
5/6 anonim válasza:
Felvarratnám. Amióta kinőtt, fel akarom varratni, mert mindig nagy volt és lógott.
34
6/6 anonim válasza:
Nem, nem akarok idegen tárgyakkal a testemben élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!