Kisebb mellem van mint egy 11 éves lánynak, hogy fogadjam el? Plasztika tudna segíteni?
Köszi a biztató válaszokat, de úgy látszik, a plasztikába fogok menekülni.
Nekem tényleg alig van mellem, még a 65A-s melltartó is lecsúszik róla. Képzelhetitek milyen...
Persze itt szeretnek azzal nyalizni a férfiak hogy nekik a kis cici jön be xDD
Kezdj el gyűjteni és pár év múlva lehet melled
Én csak azt tudom javasolni, hogy ha plasztikara adod a fejed, akkor nagyon körültekintően válassz orvost. Van aki természetes párti és nem csinál olyan melleket, mintha 2 dinnyét odaragasztottak volna a mellkasodra. Van fb-n csoport is. Lehet érdemes lenne belepned oda és nezegethetsz addig is eredményeket, tapasztalatokat és mivel 18 alatt úgyse mutenek meg, addig még változhat akár a véleményed is.
Azt azért jó ha tudod néha több gondot okoz az implatos lét, mintha nem lenne.
Ha kiszakad, cserélni kell.
Aztán ott van a mellimplantatum betegség is. Ekkor szintén ki kell venni. És ezekre is kell gondolni. Nem elég egyszer osdzegyujteni a 1,5 millió forintot és le van tudva. Jó ha 2x ennyi pénz áll rendelkezésre, hogy egy esetleges probléma miatt ne kelljen szenvedni.
Nem árt néha vizsgálatokra menni. Az implantátumokat csak az mr tudja jól ábrázolni, az viszont lassan 50 ezer alatt nincs. A szilikon szekvencia, ami a legfontosabb az meg feláras. Egy ultrahang, ami kb fele ennyi, az max akkor mutatja, hogy gáz van, ha már nagy a baj. Vagy akkor sem.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!