Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Kisebb mellem van mint egy 11...

Kisebb mellem van mint egy 11 éves lánynak, hogy fogadjam el? Plasztika tudna segíteni?

Figyelt kérdés
A legkissebb melltartó is lötyög rajtam...
2023. jún. 10. 15:03
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

Köszi a biztató válaszokat, de úgy látszik, a plasztikába fogok menekülni.

Nekem tényleg alig van mellem, még a 65A-s melltartó is lecsúszik róla. Képzelhetitek milyen...

2023. jún. 10. 15:31
 12/34 Metionin ***** válasza:
90%
Dobd el a melltartót a fenébe és próbáld elfogadni. Ha felnőttként még mindig ekkora lesz és úgy érzed, hogy nem tudsz élni mellek nélkül, majd megműtteted. De addig még fejlődni fogsz testileg és agyilag is, az is simán lehet, hogy a tinikorból kinőve rájössz, hogy nem kell oda semmi plasztika. (33 vagyok és szinte nincs mellem, soha semmi problémát nem okozott, sőt, szerintem csak előnyei vannak)
2023. jún. 10. 15:55
 13/34 anonim ***** válasza:
39%

Persze itt szeretnek azzal nyalizni a férfiak hogy nekik a kis cici jön be xDD

Kezdj el gyűjteni és pár év múlva lehet melled

2023. jún. 10. 17:53
 14/34 anonim ***** válasza:
86%
Én azt ajánlom, hogy mellőzd a plasztikát. Általában sokkal rosszabbul fest, mint a kisebb, de természetes mellek. Garantálom, hogy fogsz találni magadnak fiút, akinek tetszeni fognak.
2023. jún. 10. 18:30
 15/34 anonim ***** válasza:
82%

[link]

Tényleg mennyivel jobban fest az eredeti 😂😂

2023. jún. 10. 18:40
 16/34 A kérdező kommentje:
#15, na igen erről beszéltem, bár azért nekem van valami. Ennyire még az enyém se lapos
2023. jún. 10. 18:42
 17/34 A kérdező kommentje:
Hanem pont úgy néz ki mint itt az első képen: [link]
2023. jún. 10. 18:46
 18/34 anonim válasza:
84%
17-re: akkor teljesen jó melled van. Pár éved még úgyis van, addig lesz pár barátod, és lehet hogy már nem is fogod akarni. Ha meg igen akkor megmütteted. Hozzáteszem a 15 ös hszben linkelt képen én szilikon nélkülit választanám. A másikon annyira látszik hogy meg van csinálva.
2023. jún. 10. 18:52
 19/34 anonim ***** válasza:
92%
15-ös, már megbocsáts, de ha tényleg vonzónak látod a jobb oldalit, akkor komoly gondjaid vannak. Egyértelműen lehet látni, hogy zsákok a bőr alatt. Nincs semmi átmenet a lapos mellkas és a szilikon között.
2023. jún. 10. 18:59
 20/34 anonim ***** válasza:
90%

Én csak azt tudom javasolni, hogy ha plasztikara adod a fejed, akkor nagyon körültekintően válassz orvost. Van aki természetes párti és nem csinál olyan melleket, mintha 2 dinnyét odaragasztottak volna a mellkasodra. Van fb-n csoport is. Lehet érdemes lenne belepned oda és nezegethetsz addig is eredményeket, tapasztalatokat és mivel 18 alatt úgyse mutenek meg, addig még változhat akár a véleményed is.

Azt azért jó ha tudod néha több gondot okoz az implatos lét, mintha nem lenne.

Ha kiszakad, cserélni kell.

Aztán ott van a mellimplantatum betegség is. Ekkor szintén ki kell venni. És ezekre is kell gondolni. Nem elég egyszer osdzegyujteni a 1,5 millió forintot és le van tudva. Jó ha 2x ennyi pénz áll rendelkezésre, hogy egy esetleges probléma miatt ne kelljen szenvedni.

Nem árt néha vizsgálatokra menni. Az implantátumokat csak az mr tudja jól ábrázolni, az viszont lassan 50 ezer alatt nincs. A szilikon szekvencia, ami a legfontosabb az meg feláras. Egy ultrahang, ami kb fele ennyi, az max akkor mutatja, hogy gáz van, ha már nagy a baj. Vagy akkor sem.

2023. jún. 10. 19:16
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!