Botox kezelés után tapasztalatok változást az érzelmi életetekben?
Több kutatást és beszámolót is lehet találni, ami azt vizsgálja, hogy a botoxszal lebénított arcizmok befolyásolják az érzelmeket. Ha nem mozognak az izmok, kevésbé intenzíven érezni a bánatot, örömöt, dühöt.
Konkrét személyes tapasztalatokat várok.:)
A saját sztorim: mérgesránc és homlok botox után vagyok 3 héttel. Kevesebb dolog idegesít fel és kevésbé mélyen tudom megélni a negatív érzéseket. Ez abszolút pozitív, mikor olvastam erről a jelenségről, mindjárt felkeltette az érdeklődésemet. Gondoltam teszek egy próbát.
Nehezebb időszakban vagyok családi problémák miatt, a botox előtt sokat sírtam, most nem tudok. A könnyek néha kifolynak a szememből, miközben teljesen mozdulatlan a mérgesránc, amit ilyenkor össze szoktam húzni. Nem is érzem azt, hogy igazából sírnék, és nem alakul ki erős sírás, zokogás úgy, mint korábban. (Nem tudom, hogy ez az érzelmek kiélését akadályozza, tehát egyfajta elfolytás-e - vagy eleve el sem mélyülnek ezek az érzések.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!