Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Férfiak! Melyiket preferálnát...

Férfiak! Melyiket preferálnátok egy nőn? Egy kis természetes mellet, vagy egy nagyobbat implantátummal?

Figyelt kérdés
Nem kérek privát üzeneteket.
2023. febr. 7. 00:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
37%

Hát kb én is erre tudok gondolni..én elhiszem amúgy hogy van pár elhanyagolható számú férfi akinek valóban a kicsi jön be...talán van ilyen.

De azért nem az az elterjedt hogy a kismellű nőket nézik meg. Akárhol megjelenik valaki nagy mellekkel(legyen az természtesen vagy műtött) azért nem az az elterjedt hogy a férfiak "fújjj! Öklendezve fordulnak el tőle" mint ahogyan szokatlanul sokan itt leírják hogy nekik "csakis a kicsi mell". Hanem inkább az hogy mindenki csorgatja a nyálát és nézi legyen az 15 éves kis kamasztól a 70+ papáig bárki.

Szóval nem értem minek ez az álszent duma. Ettől senkiben nem fognak szimpátiát kelteni (a kismellű nőknek sem)

Nekem volt nagymellű és kismellű barátnőm is és el kell hogy mondjam sokkal.izgatóbbak voltak a nagy mellek. Jó érzés érezni a súlyát hogy milyen nagy, meg szopizni, meg a farkamat is közéjük tenni. Egy kis mellel nagyon sokmindent nem lehet ezekből megcsinálni.

Szóval a pasik többségének szerintem igenis bejönnek a minél magyobb mellek.

okt. 25. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!