Rubint Réka jó csaj, vagy csak egy plasztikai referencia? Mi szép benne, és mi nem?
Utolsó válaszoló, te nagyon hülye vagy.
mint már korábban is említettem, összeteszem a 2 kezem, hogy nem vert meg a sors olyan csúnya arccal, mint ami neki van. egyszerűen rém ronda.
Utolsó válaszoló, te vagy a nagyon hülye. Összetennéd a két kezed, ha olyan testet kaptál volna a sorstól, mint ami neki van.
Az arcesztétika pedig izlés kérdése, ha nem vetted volna észre. Az én pofám randa mint a bűn, mégis van több olyan nő aki szerint a világon a legszebb.
Egyébként baromira nem értem, hogy miért kell ilyen erőszakosan reagálni azért mert valakinek valami tetszik vagy nem tetszik.
Jajj, én utálom a pacalt, te meg szereted? Hülye vagy. De ha a dobostortát szeretnéd, akkor nem lennél hülye.
Óvoda...
ok, akkor aki fennhangon fikázta, hogy ilyen meg olyan ronda RR, akkor linkljen már be magáról képet, csak az objektívitás végett:) persze az evindens, hogy én is baromira szép vagyok, pláne, hogy itt senki se lát
amúgy a válaszom: izlések és pofonok... remélem ezzel megoldódott életed legnagyobb problémája
Én csak a többséghez csatlakozom, és persze önmagamhoz hűen a véleményemmel. Szerintem a nő állati ronda, lófejű, agyonszolizott műnő, kifejezéstelen szempárral amiből az önteltségen kivül semmi sem sugárzik.
Az alakja meg, hát igen. ebből él tehát valószinűleg nagyon izmos és maxon van, de fiús az alakja, nincs dereka, olyan FATÖRZS testű...semmi kerek,nőiest nem látok benne....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!