Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Nem valaszol az orvos aki...

Nem valaszol az orvos aki mutott? Veletek is tortent mar ilyen?

Figyelt kérdés

Volt egy orrplasztikam egy eve, esedekes lenne az eves kontroll. Irtam az orvosnak aki mutott, hogy igy az 1 evnel erosen deformalodik az orrom, eddig nagyon szepen gyogyult de az elmult egy honapban bedagadt, formatlan lett. Semmi reakciót nem kaptam tőle mar egy hete.

aggodom, forduljak masik orvoshoz?

Az elso honapokban nagyon lelkiismeretesen kovette a gyogyulasom. Nem ertem most miert nem foglalkozik vele.

Lehet latja o is, hogy elrontotta es nem akar szembenézni vele??

Veletek volt mar hasonlo? Mit lehet tenni? Nem akarok bemenni jelentet csapni, mert annak nem latom ertlmet, hogy kenyszerbol foglalkozzon velem.

2023. jan. 25. 09:40
 1/2 anonim ***** válasza:
66%
Nem lehet, hogy elhagyta azt a rendelőt ahol dolgozott és megváltozott az elérhetősége? Inkább keresd azt a céget akinél dolgozott.
2023. jan. 25. 10:10
 2/2 anonim ***** válasza:
84%
Ha nem vàlaszol ügyvéd és kártérítési igény...
2023. jan. 25. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!