A nőket mi készteti arra hogy a szájukat olyan vastagra töltsék fel mint egy locsolótömlő??
Embertelen ahogyan kinéznek!
Nem akarok ide linkelgetni képeket, elég ha felszaladtok az instára. :P
Én nő vagyok, de sosem tölteném fel a számat, mert nagyon ku..ás és minden pasinak azonnal az jut eszébe ha meglát egy feltöltött locsolótömlős szájú nőt, hogy fúúú, ez aztán jól tud orálozni és egyből ágyba lehet vinni az ilyen nőt.
:))))))
Nő létemre sem tudnék válaszolni, én biztosan nem tennék ilyet.
10-es hülyeség. Ugyanúgy vannak fehér nők telt ajkakkal és latin nők vékony ajkakkal is. Nyilván az Afrikaiak dús ajkúak a saját vonásaikkal együtt, de az insta celebek még pici orrot is akarnak mellé, nagy kék baba szemeket meg még sorolhatnám, hogy mi mindent. Egy nem létező ideált kreált a világ, vagy legalább is egy olyat, ami a természetesben nagyon ritka. Akinek kicsi a szája nagyot akar, akinek nagy az orra kicsit akar, aki vékony hízni, aki kövér fogyni, akinek a melle nagy az inkább feneket akar és aztán fordítva és így tovább...
A kérdezőnek részben igaza van, eleinte a szexualitás is közre játszhatott ebben a "Voksán Virág féle" megjelenésben, de ma már szerintem csak szimplán az ideál amit követni akarunk.
Több anyajegy leszedése miatt jártam plasztikai sebészhez. Mindig voltak 2en minimum akik feltöltésre várták,, ez amolyan filler két komoly beavatkozás között a dokinak. Szerintem az első esetben még csak apró változást hoz az eredmény, viszont mindig az előzőhöz képest nő a szájuk, és így nem lesz számukra hirtelen nagy változás, hanem szinte észre sem veszik hogy tönkre teszik magukat.
De amúgy ez csak az én elméletem, nem beszéltem olyannal aki tölti a száját.
Viszont amikor a gyerekem 2 éves volt megkérdezte egy szintén anyuka akinek már szülés előtt is meg volt a melle csináltatva, hogy én mikor tervezem megcsináltatni? Mondtam h nem tervezem. Őszinte döbbenet ült ki az arcára, majd mondta h megérti ha valaki így el tudja fogadni a testét. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!