Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Bevállaljam az orrplasztikát?

Bevállaljam az orrplasztikát?

Figyelt kérdés

Most vagyok 31 éves, megvan rá a pénzem és a lehetőségem is (2 hét szabadságon leszek nemsokára).

18 éves koromban szerettem volna először megcsináltatni, de akkor még otthon laktam, szüleim nem engedték természetesen.

Tulajdonképpen önbizalomhiányom nincs tőle, mert nem óriási, de a kislányos arcomhoz, nem éppen passzol... úgy fogalmaznék, hogy tökéletesen szép modell arcom lenne, HA kisebb lenne az orrom.

Fotókon látom, hogy mennyire nem passzol a kis arcomhoz. Akkor elgondolkodom a műtéten.

Frufruval és sminkkel tudom "álcázni" de persze teljesen nem lehet.

Előnye lenne, hogy az önbizalmam nagyot nőne (bár most sem kicsi) + 100% elégedett lennék a megjelenésemmel + illetve büszke, hogy egy ilyen régen titkon áhított álmom valóra tudtam váltani... volt hozzá bátorságom.

Hátránya a pénz, kicsit sokkolom rá 1 milliót. Főleg ebben az inflációs gazdagsági mélyrepülésben, amiben vagyunk... Illetve másik hátránya, hogy szerintem férfiakkal való ismerkedésben nem tudnék belőle annyi pluszt kihozni, mint amennyibe került.

Úgy értem, hogy akinek tetszem ő nem az orrom miatt fog dobni, és a pici orrom miatt se fog senki feleségül venni.. értitek.

+ kontra érv, hogy borzasztóan tartok a műtéti dolgoktól, akár egy injekció vagy vérvétel..

2022. okt. 19. 21:42
1 2 3
 11/22 Noren1989 ***** válasza:
54%

Szerintem meg csinàltasd meg.

Ha dobsz képet, h milyet szeretnél, tàn össze is montírozhatom.

2022. okt. 20. 05:18
 12/22 anonim ***** válasza:
40%
#10 dehogynem. Nekem mióta megműttettem sokkal jobb pasijaim vannak. Olyanok, akiknek a görbe orrommal nem tetszettem volna. Szerintem mindenképp megéri azt az 1 milliót. Egy szép pisze ott teljesen más karaktert ad az arcnak.
2022. okt. 20. 07:04
 13/22 anonim ***** válasza:
50%
Pisze orr*
2022. okt. 20. 07:04
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak azért akarod megcsináltatni,hogy modell arcod legyen ès jobban menjen az ismerkedés,ne csinàld.

Olyanoknak lett eredetileg kitalâlva a plasztika,akiknek súlyosan megkeseríti az életét egy-egy jelentősen hátrànyos testi adottság. Persze ma màr divat csak úgy átszabatni egy arcot,de ez egyáltalán nem fájdalommentes beavatkozàs,ès ha a vérvételt se bírod,lehet nem kellenne erőltetni.

2022. okt. 20. 08:17
 15/22 A kérdező kommentje:

Küldtem képet, annak aki kérte! Ha még elmondaná a véleményét valaki, jelezzen és küldöm neki is.

Köszönöm!

2022. okt. 20. 08:48
 16/22 A kérdező kommentje:

# ...Nekem mióta megműttettem sokkal jobb pasijaim vannak.

Elég nehezen tudom elképzelni azt a pasit, aki az orrméretet egyáltalán különösebben értékeli (hogy pisze, vagy nem pisze) ismerkedés során

Ha mégis, ilyen férfi kinek kell? :)

2022. okt. 20. 08:51
 17/22 NTBS ***** válasza:
25%
Ha fontos számodra akkor Igen, de magadért tedd meg. Fotót dobhatsz nekem is.
2022. okt. 20. 10:27
 18/22 anonim ***** válasza:
18%

#16 akkor az utcán sétálgatva majd figyelgesd, hogy milyen lányokkal sétálnak a jó pasik, meg hogy a drága sportautók jobb egyében milyen orrú nők ülnek. Segítek, egy vasorrú bábát sem fogsz látni. Mindnek szép kis orra van, a nagy görbe vagy krumpli orr nem szép. Nagyon sokat számít, hogy milyen az orr. Nekem anno rendszeresen beszólogattak a nagy orrom miatt iskolában, tömegközlekedésen. Borzalmas volt. Nálam nem volt kérdés, hogy megműttessem.

Ha neked viszont nem annyira drasztikusan nagy/görbe/csúnya, akkor ne műttesd meg.

2022. okt. 20. 11:53
 19/22 A kérdező kommentje:

Közben átgondoltam, néztem több magyar videót a felépülésről... hát, mit ne mondjak, rémisztő.

Azzal a gipsszel az arcomon, a vastag tamponok az orromban.... hát hogy mennék utcára? Sehogy. Egy hétig legalább ki sem tudnám tenni a lábam a lakásból, ami amúgy is pici, lázasan, vérezve. Otthon szó szerint vergődnék a kellemetlenségben.

Illetve nekem egy kész rémálom, ha akár csak az egyik orrlukam is be van dugulva.. napokon át nem tudok elaludni, vízszintesben sem tudok lenni, nem tudok pihenni, nem tudom a normál dolgaimat csinálni, szenvedek.

2022. okt. 24. 22:23
 20/22 anonim ***** válasza:
77%

Nem szenvedés és van, akinek bőven megér ennyi kellemetlenséget. Ha neked nem, akkor valójában nem csúnya az orrod és nem vagy elég motivált a műtéthez. Mint írtam, nekem rendszeresen beszólogattak az orrom miatt és én magam is utáltam, sokkal nagyobb fájdalmakat is képes lettem volna elviselni, hogy szép orrom legyen. Ha neked annyira nem csúnya az orrod, akkor ne műttesd meg és szevasz, tudod, nem kötelező.

És le lehet pontozgatni, attól még minden szó igaz abból, amiket írtam, főleg, hogy a saját bőrömön tapasztaltam.

2022. okt. 25. 01:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!