Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Implantátum feletti izom...

Implantátum feletti izom nagyobbodás?

Figyelt kérdés
Valószínűleg feleslegesen idegeskedem, de nem tudom járt e így valaki. Dual plane technikával műtöttek 2020.aug.25-én. Azóta is masszírozgatom magamat heti szinten, mert félek a tokozódástól. Kb 3 hónapja vettem észre, hogy az egyik mellem nagyobb feszesebb teltebb keményebb (nehezebb megfogni a protézist). Ha feltolom az protézist nincs olyan éle mint a másiknak. Tudni kell hogy nagyon sokat sportolok és katona vagyok és mindent is jobbkézzel csinálok. Létezik hogy a protézis feletti izom lett nagyobb és attól érzem keményebbnek? Nem mellezek, de azon kívül minden mást is csinálok, relatíve nagy súlyokkal. Masszírozásnál nem fáj, össze is tudom nyomni, csak nehezebben mint a másikat.

2022. júl. 17. 22:14
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Jezusom… ez eleg rosszul hangzik
2022. júl. 22. 14:45
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem az. Csak olyan mint ha push up-ot kapott volna :D
2022. júl. 24. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!