Mell nagyobbitàst szeretnèk. Nekem most a a mell nagysàgom 75B az orvosom szerint 85B az ajànlott. A kèrdèsem az lenne, hogy sokkal nagyobb lessz, vagy csak alig èszrevehetoen fog kulonbozni a mostanitòl?
mert ha màr meg mutetem a melleimet szeretnèm azèrt hogy èszrevehetoen nagyobb legyen...Mert ha kicsi a kulonbsèg akkor semmi èrtelme alà vetni magam egy mutètnek...
Elore is koszonom...
Az valóban igaz, hogy a számok a mellkas körfogatát adják meg. A mell alatti körméret és a mellbôség különbsége pedig a kosár méretét.
A kúp 13 cm különbség
B kúp 15 cm különbség
C kúp 17 cm különbség
D kúp 19 cm különbség
DD = E kúp 21 cm különbség
F kúp 23 cm különbség
G kúp 25 cm különbség
Viszont a műtét után nálam valóban szélesebb melltartó kellett, mivel a hátam izmos, és az "újj melleim alja" is máshova került. Arról nem is beszélve, hogy a melltartóban lévő merevítő hossza is egyre nő a körmérettel. (tehát nem ugyan olyan hosszú a gyakorlatban a 70C és a 100C kosár belső hossza-merevítőről beszélek. ha nem hiszed menj el egy fehérnemű boltba, és válasszd ki ezt a két méretet azonos márkából. Ez az oka annak, hogy a szilikon beültetés után a nagyobb szám kell, hiszen annak kereksége megköveteli a hosszabb merevítőt, hogy ne vágjon be indokolatlanul.) El kell menni a dokihoz konzultációra, aki felvetet veled egy melltartót, és abba el kezdi rakosgatni a szilikonokat. Te meg mondod, hogy mekkorát szeretnél az észszerűség határain belül. A műtét alatt meg kiderül, hogy befér-e a bőröd alá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!