Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Ilyen orral mit lehet kezdeni?

Ilyen orral mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés

[link]

Az orrom formája jó, màrmint maga a csont. A végén viszont nagyon nagy a bőr (vagy mi) része és most közelről nem tűnhet vészesnek de távolabbról katasztrófa. Ezt lehet egyáltalán plasztikáztatni?? Mert ugye nem a csonton kéne változtatni hanem a legvégén talán ezen a porcon vagy min, bocs egyálatalán nem értek ehez, ne szóljatok le, köszi.

2022. júl. 2. 21:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mindent lehet már plasztikáztatni. De ezen a képen egyáltalán nem vészes.
2022. júl. 2. 22:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Szépen le faragják a véget hogy aranyos és egységes legyen az egész orrod
2022. júl. 3. 09:12
 3/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!!!
2022. júl. 4. 13:31
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Viccet félretéve őszintén mondom, nagyon szép orrod van, sokan örülnének egy ilyennek. (Köztük én is)
2022. júl. 7. 00:27
 5/6 A kérdező kommentje:
Ahj ez a gond, kozelrol nezve meg en is azt mondanam hogy egesz szep de hidd el ha tavolabbrol latnad az arcommal egyutt, borzalmas. Csak nem szeretnek magamrol feltenni kepet ide.
2022. júl. 8. 11:00
 6/6 anonim válasza:

Szia!

Kontúrral nem szeretnél próbálkozni? Lehetne rajta javítani:)

Nekem is sokat segített az orromon, miután megtanultam.

2022. júl. 12. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!