Orrműtét után túl laposnak , kicsit malacosnak látom az orrom.Alakul még?
Most úgy érzem megbántam az egészet. A doki azt mondta szép, és ,hogy az orrlyuk nem fog így látszódni.
Eleve nem volt nagy orrom,csak ferde és görbe . Ez miatt voltak komplexusaim( tetszik az orrom görbület nélkül)
De ,lehet nem kellett volna ennyire hozzá nyúlnia :(
Akár 1év is lehet, mire eléri a végleges formát!!!
Egy hetesen nagyon kár ezen aggódni!
Nekem mellműtétem volt. Annak fél évig mindenféle formája volt, még csak véletlen sem volt egyforma a kettő. Volt olyan, hogy kocka alakúak voltak.
Fél év után viszont nagyon szépek lettek, teljesen egyformák voltak, de kellett egy év, mire véglegesen a helyükre kerültek.
Nyugi! Szép leszel!
Utolsó, akkor gondolom sokszor kellett volt sirhatnékod.Vagy hogy tudtál nyugodt maradni
? :)
Sajnos sok mindenre nem készítenek fel a műtét előtt, sőt még a neten sem lehet infókat olvasni. Nekem pont 2 hete műtötték az orrom, én is malacosnak és nagyon műnek látom. Csináltattam egy szemből fotót a barátommal, hát borzasztóan nézek ki. Szóval a lelki nyugalmam érdekében most 2 hónapig biztosan nem fogok szemből fotózni.
Amit nem tudtam előre én sem, hogy "eltűnik" a felső ajkam (ami hála Istennek mostanra kb. 60%-osra visszajött), hogy emiatt eltűnik a mosolyom, ami a szexepilem volt eddig :( Úgyhogy bízom benne, hogy ez is visszatér.... Hogy ennyire kemény lesz az orr és hogy tényleg vannak napok, amikor alig kapok levegőt.
Az orrműtét egy projekt, 1 éves projekt, és igaz, hogy napról-napra jobb egy kicsit, de türelmesnek kell lenni. Ami nehéz, mert az ember úgy van vele, hogy egy rakás pénzt kifizetett, kibírt 1 hét nagyon sok kellemetlenségekkel teli szenvedést és még nincs vége.
Én is kitartást kívánok mindenkinek és magamnak is! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!