Szeretnék implantátum cserét, de nem tudom pontosan milyen formára szeretnék váltani. Egyáltalán lehet másikra?
Ami most van az a kismellhez volt jó, mert semmi nem volt szó szerint. 300-as implantátumom van. Nagyobbat szeretnék jövőre.
Ennek a csajnak tetszik nagyon a melle. Neki milyen formájú?
Elhelyezem a linket a kommenteknél.
Ahogy làttam, neki csepp alakú a melle.
Nem bírtam sokàig pörgetni, irritàlt, h a testéhez képest ilyen kicsi a feje.
Lehet cserélni, de a méret függ a jelenlegi alapodtól.
Mivel elég hosszú a varolista ezért már most kezdj konzultációra időpontokat kérni.
Orvos választáshoz meg lépj be a plasztika esztétika csoportba fb-n, ott rengeteg munkát láthatsz.
Biztos, hogy ez kerek implant!
Fb “plasztikai sebészet” nevű csoportba lépj be! Név nélkül is kérdezhetsz. Rengeteg info és kép van orvosok munkáiról.
De ha erről a lányról egy egész alakos képet viszel a sebészhez, amin a legjobban látszik az alakja és a melle, az arányok, akkor ő is fog tudni segíteni!
ez kerek, nem csepp! ezt hivjak magas profilunak szerintem, de jah, a doki tobbet tud
a cseppet ott hasznaljak, ahol a termeszetes "logast" szeretnek megtartani, pl egy mell rekonstrukcional vagy ha valaki probal a termeszetesebb forma fele menni, de szerintem a nok 95%-a a kereket vagy az emeltet akarja, hogy ugy nezzenek ki mintha a nap 24 orajaban pushup lenne rajtuk es a nyakukban lenne a melluk :D
csajom is ilyen, 500cc emelt magassagu.
optikailag szep, fogni mar kevesbe izgato. kemeny, mint egy felfujt labda.
41/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!